PR CUAET
-
Там завжди був пункт про усі дипломи/атестати. Та й і найвища освіта не грає взагалі ніякої ролі. Але ж мабуть це їм треба для своїх рекордів 🤷♀️
-
Подавалися, все ок
-
Главное его получить первое одобрение
-
Майже нереально. Будемо подаватись без атестату. Не зрозуміло тільки - яку таку важливу роль може зіграти в отриманні номінації шкільний атестат, якщо вже є більш вища освіта та яку завжди вимагали надати з евалюацією.🤷
-
ну это обнадеживает. думаю, что ожидание провинциального апрува после федерального будет достаточным основанием🤞
-
Уточнення даних? Це що було?
-
Пробувати дістати, або ж писати пояснення
-
Вітаю. Не можу знайти інформацію стосовно свого питання. Якщо я працював в компанії 10 місяців але не отримав JAL, згодом змінив компанію але NOC не змінився. Нова компанія згодна надати JAL, чи зараховується попередній досвід, чи маю відпрацювати 6 місяців в теперішнього роботодавця? І чи можу подаватися з позиції Plumber якщо не маю ліцензії?
-
До конца февраля .я в курсе звонили им спрашивали вот ответ': "продлевать не будем но если будут основания выдадим новую RAMQ
-
Раніше прокатувало, з травня провінція робила оголошення що неповні заявки не приймаються, тобто все треба згідно з чек листом загрузити в повному обʼємі , щоб не було питань…
-
В тому і проблема, що шкільного немає
-
Це є у чеклисті, можуть повернути аплікацію, можуть зробити дозапит, можуть пропустити) Якщо є можливість додати - краще додайте.
-
Прочитав Вашу пораду і трохи в шоці, бо якось до цього не акцентував увагу про додавання до диплому з евалюацією WES (IQAS у мене) ще й шкільний атестат та інші дипломи. Якщо їх не додати, буде відмова в отриманні номінації?
-
У провінції свої інтереси)
-
Супер. То точно не Едмонтон. Бо в нас люди з лютого тільки почали отримувати… дуже вони тягнуть це діло
-
Ну по продленным пермитам Квебек дал медкарты только до конца марта 2025 года, если не ошибаюсь. Поэтому вопрос логичный, дадут ли😢
-
Сиджу і думаю, якесь добровільне рабство з цим AOS виходить 🤔
-
у мене вже більше 30 днів, ну щож почекаємо
-
Останній клієнт з 22 лютого і тишина.. дзвонити марна втрата часу, скажуть те саме що видко в кабінеті. Треба чекати до кінця серпня.
-
t.me/prcuaet/143330/265641
12 Jan 2024, 17:45
229563/446531
5 minutes ago