PR CUAET
-
Подскажите вот этот список новых условий из закрепленных сообщений, я не нашел его на оф сайте Альберты. Это просто предположительный список кто-то составил я правильно понял?
-
Що на рахунок тих хто вже подався, в тей самий басейн чи як? Чи тей хто подався розглядається так само як раніше?
-
Напишіть мені також, будь ласка
-
Ми допомагаємо з довідками з Ізраїлю якщо треба
-
емиг. консулт
-
t.me/prcuaet/161506
-
Не буде типу експрес ентрі. Будуть нараховуватись бали (не факт навіть, що ці бали будуть відомі аплікантам) і за ними відбиратимуть для номінації. Щось схоже в провінційних номінаціях є в інших провінціях. Ну, в вже потім - федеральний етап.
-
Хто витяг довідки про несудимість робив з консульства?
-
Добрий вечір, хотів запитати щодо свідоцтва про народження, я маю прикріпити лише його переклад? Чи оригінал також треба? Чи маю я прикріпляти свідоцтво про народження свого канадського родича? Дуже дякую!
-
В чому може бути причина?
-
Нажаль є. В аплікації 3 людини, а запит на біометрію прийшов тільки на одну людину( Не знаю. Оплачувала за всіх при поданні. Дзвонила в IRCC тричі. Кормлять байками, потім кажуть: «чекайте, ми нічого не можемо зробити!»😕
-
Якщо можна вставити свої п'ять копійок, то я вважаю, що нічого не зміниться, крім способу подання на програму. АОС якраз і відрізнялася від інших відсутністю бальної системи. Зараз всім дадуть можливість створити заявку і випадковим чином будуть давати запрошення заповнити аплікацію на номінацію. Коротше, та сама лотерея. Два місяці будуть писати і тестувати комп'ютерну програму. Це пов'язано з тим, що надійшло багато скарг на "голодні ігри" і несправедливість 🤷🏻♀️
-
Я беометрию в феврале сдавала и AOR нет, 7 месяцев уже…
-
Скиньте будь-ласка посилання на бот Не можу знайти Дякую
-
От цікаво чи є тут такі яким приходив AOR без біометрії?
-
Дякую
-
Кто знает сколько стоит подача на пр по гуманитарной для взрослых и детей? Не могу найти эту инфу на сайте.
-
Я не представляю как с этой декларацией быть. По сути все крупные компании отказываются ее подписывать, ссылаясь, что это не обязательный документ для работодателя и нет закона, что они должны их заполнять. Хотя все эти компании подходят под стандарты Альберты и вся инфа есть на веб-сайте компании. Парадокс
-
Я бы обратилась к иммиграционному адвокату. Вам до 22 августа нужно успеть.
-
Загалом нова система буде по типу Експрес Ентрі - суто системою прийому заявок але всі програми лишаться в тому вигляді який наразі є. Просто тепер всі будуть між собою конкурувати
12 Jan 2024, 17:45
Post 229706 of 385953
4 minutes ago