PR CUAET
-
В чому може бути причина?
-
Нажаль є. В аплікації 3 людини, а запит на біометрію прийшов тільки на одну людину( Не знаю. Оплачувала за всіх при поданні. Дзвонила в IRCC тричі. Кормлять байками, потім кажуть: «чекайте, ми нічого не можемо зробити!»😕
-
Якщо можна вставити свої п'ять копійок, то я вважаю, що нічого не зміниться, крім способу подання на програму. АОС якраз і відрізнялася від інших відсутністю бальної системи. Зараз всім дадуть можливість створити заявку і випадковим чином будуть давати запрошення заповнити аплікацію на номінацію. Коротше, та сама лотерея. Два місяці будуть писати і тестувати комп'ютерну програму. Це пов'язано з тим, що надійшло багато скарг на "голодні ігри" і несправедливість 🤷🏻♀️
-
Я беометрию в феврале сдавала и AOR нет, 7 месяцев уже…
-
Скиньте будь-ласка посилання на бот Не можу знайти Дякую
-
От цікаво чи є тут такі яким приходив AOR без біометрії?
-
Дякую
-
Кто знает сколько стоит подача на пр по гуманитарной для взрослых и детей? Не могу найти эту инфу на сайте.
-
Я не представляю как с этой декларацией быть. По сути все крупные компании отказываются ее подписывать, ссылаясь, что это не обязательный документ для работодателя и нет закона, что они должны их заполнять. Хотя все эти компании подходят под стандарты Альберты и вся инфа есть на веб-сайте компании. Парадокс
-
Я бы обратилась к иммиграционному адвокату. Вам до 22 августа нужно успеть.
-
Загалом нова система буде по типу Експрес Ентрі - суто системою прийому заявок але всі програми лишаться в тому вигляді який наразі є. Просто тепер всі будуть між собою конкурувати
-
Будуть але змінять формулювання в декларації
-
ну мы это и понимаем, что виза по факту не нужна вообще, но выбора на что подать оно не дает, только виза и все🤷♂️ поэтому есть сомнения нужно ли вообще подаваться на эту визу или что делать тогда
-
Остаётся только надеяться, что эти декларации не будут требовать, а сделают отбор кандидатов по другим критериям
-
Без восстановления статуса нельзя просто подать на WP. Так как Cuaet больше нет, то нужно будет через стандартную процедуру проходить. Не знаю почему Вам пишет за визу. Виза не имеет отношения к статусу. Здесь и без визы можно находиться, главное - статус.
-
Скажіть, будь ласка, а є якась інформація від консульств стосовно черги на прийом для подачі заявки на закордонний паспорт? Про ловити слоти я розумію, але виходить за півроку до мене черга так і не дійшла в принципі? Вона там у них на скільки є і чи когось з черги взагалі колись запрошували на прийом? Щось відомо про це? Просто не розумію, чому вони викладають ці слоти пачками по 2 тижні, якщо можна зробити доступ на більш довгі періоди, люди ж авіаквитки купують, дешевше купити за півтора місяці ніж за півтора тижні. Не розумію цей підхід, були якісь відповіді на ці питання чи ще ніхто не ставив?
-
24 мая
-
Біометрія також
-
Спасибо, уже подсказали за автобус.
-
А когда истек WP?
12 Jan 2024, 17:45
229715/430366
about a minute ago