PR CUAET
-
А потім, ще через рік, коли ми відпрацюємо на роботі, яка відповідає вимогам, змінять знову умови 😂
-
Дивлячись за що будуть давати бали, може бути що за професії в попиті буде вищий бал, тоді можна буде нівелювати наприклад знанням мови чи освітою. Але це так… роздуми вголос
-
Можна припустити ще, що якщо буде бальна AOS , то напевно будуть дійсно NOC 0-3, а для 4-5 тоді буде вже інша анонсована програма, де будуть ще зовсім інші вимоги🤯🤯😢
-
так. зареєструйте
-
Скажу доньці. Але ж такий аккаунт все одно треба заводити - я бачу, всі його мають?
-
Доброго дня, якщо будете відмовлятися напишіть будь ласка, один слот для доньки маю, ще треба для сина
-
ви швидше дізнаєтесь якщо подзвоните і поговорите з агентом. попередньо підготуйте конкретні запитання. в gc key не завжди відображається необхідна вам інформація ( зокрема медицина)
-
Одночасно в одній заявці й те, й інше. Оплачуєте $255 лише один раз.
-
Бронювання готелю не потрібне. Виписку з банку вони також не питають. Їх більше цікавить наявність у вас стабільної роботи і ваш місячний дохід. Можете взяти з собою ворк перміт.
-
В нас Манітоба
-
Мне тоже не пришел AOR два месяца помле биометрии жду
-
Доброго дня, при заповнені форми 5669, у розділі про роботу потрібно вказати зайнятість за останні 10 років, але місця мені вистачило лише щоб вказати за останні 4, як бути?
-
Дякую! Донька в’їхала вже до Канади повторно, але медкомісію вона пройшла у Польщі з запізненням майже на 2 місяці. Треба впевнитися, що WP не анулювали і візу не скоротили (писали, що могли таке зробити).
-
open.alberta.ca/publications/2368-1039
-
Ось і я продовжую мучити французьку. Здається, це єдиний вихід для багатьох
-
Вони просто таким чином створять штучно дефіцит на інші професії, бо люди почнуть міняти роботу
-
Та ще й не всі низькокваліфіковані професії потрібні. Продавець-консультант - теж низькокваліфікована, TEER-4, але не відноситься до затребуваних
-
Я знаю испанский, французский принципиально не хотела когда поступала на иняз, если сейчас 30го я снова в пролете, то так уж и быть начну учить, ну прям очень не хотелось, так он мне не нравится... Но другого способа поднять профиль EE нет ( ну может ЛМИА , но моя компания никогда про него не слышала, вот если не согласятся, то точно учить)
-
Ну, там теж як подивитися. Їх кільканадцять дітей будуть потім сплачувати більше податків, ніж наші з вами один чи два.
-
Если это федеральная программа то представляете сколько туда народу ломанется , стоит ожидать какой-то подставы, или очередь как в AOS или проходной бал запредельный
12 Jan 2024, 17:45
229821/462142
4 minutes ago