PR CUAET
-
Я думаю ні судячи з тексту
-
Мне кажется я никогда не покину этот чат...постоянно переносится меняется
-
Вибирайте my case, edit case. Потім виберіть дату аор. Також рекомендую поставити ту ж саму дату для Eligibility in progress. Бо формально з дати отримання аор починається черга на еліджибиті і тоді коли отримаєте еліджибиті можете вбивати дату Eligibility completed. це надасть змогу порахувати скільки тривала еліджибиті
-
Якщо дитина не одружена і не перебуває в common-law стосунках, то вона - ваш депендент до 21 року (включно). Якщо вже одружена або ж common-law, то вже не є вашим депендентом
-
Я теж пізніше додала біометрію дітей, не знаю чи впливає це
-
Доброго дня! Хтось може порадити компетентного співробітника в Work BC ( Ванкувер, Дельта, Річмонд та поруч)?
-
Торонто
-
Торонто
-
А чи ще можна податися 13 серпня? Мабуть, вже ж ні, судячи з тексту
-
Просто серпом по яйцях 😭😭😭
-
Просто перед БІО нічого не приходило теж..
-
Якщо ви сестра з ПР або громадянством - він еліджибл, але для подачі по цій програмі йому потрібно бути в Канаді, на жаль
-
Дякую за відповідь!
-
апгрейд Permanent resident card: eCopr -29.07.2024 Card mailed-31.07.2024 Card received-07.08.2024-одразу всі 4
-
На жаль тоді ні( Є умова подачі з середини Канади
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, дитина до якого віку (18 років чи 21) може подовжити свій WP згідно мого WP (мій до 2027 року, а дитини до 2026 року). Дякую.
-
Так в тому і питання. Він неодружений. Тобто виходить, що для нього ця програма не підходить?
-
Цього не знаю, але впевнена, хтось з учасників знає🫣
-
Для більшості провінцій підходять нотаріальні переклади або з афедевітом, у нас замовляють в тому числі і імміграційні консультанти
-
В мене так само… бо я додавав документи з нової роботи
12 Jan 2024, 17:45
229890/439858
3 minutes ago