PR CUAET
-
Так звичайно по візі CUAET, на PR потрібно заново здавати усім
-
Привіт Я вчора подав заявку в пул (EE STEM), наче все ок але хотів уточнити кілька моментів 1. В першій заявці яку я створював трохи натупив і по ній прийшла авто-відмова зразу. В правильній заявці потрібно відповісти на питання про попередні EE заявки "так" і вказати номер цієї першої? 2. Для укр роботи обов'язково ставити чекбокс self-employed якщо працював по ФОП? Десь говорили що якщо буде нормальний референс з годинами, зп і тд то можна ФОП не згадувати, бо тут вони не зовсім розуміють що таке укр ФОП і тд. 3. У WES сертифікаті в цифровому і паперовому в мене чомусь стоять різні дати (різниця 1 день) - яку дату вказувати? Я вписав з паперового сертифікату. 4. Для STEM немає різниці між NOC'ами 21231 і 21232, обидва підходять? Заздалегідь дякую
-
что значит инлендери? у меня мама primary applicant, и с ней dependent child моя сестра но у неё заканчивается виза скоро и если не получится продлить то она не сможет вернуться сюда что бы указать что она тут на портал 1 так я думал если мама тут то только она укажит что она в канаде и будет ок, но надо что бы сестра тоже была здесь? даже если она не principal applicant?
-
Чи користувався хтось послугами Юлії Михайленко? Її реклама послуг в цій гілці. Вона пропонує переклади з афідевітом і нотаріальним засвідченням. Мене турбує те, чи підійдуть ці переклади для Альберти. Ціни приємні, але якось лячно, що це не сертифікований переклад. Пане адміністратор, просвітіть будь-ласка кого це Ви рекламуєте в Вашому чаті. Всім красно дякую за відповіді.
-
Дивіться. ПР статус можна отримати двома способами: як інлендер (людина що подається зсередини Канади) і як аутлендер (подається з України/Європи/не Канади). І ті і інші мають бути в Канаді для набуття статусу. Ніяк інакше. Різниця лише в механізмі. Для інлендерів це підтвердження того що ви в Канаді відбувається через портал, отримання екоПР електронно. А аутлендерам іде запит на імміграційну візу і відповідно треба прилетіти в Канаду до офіцера на кордон для підтвердження статусу ПР, отримання коПР фізично. Ваша сестра подавалась як аутлендер чи інлендер?
-
Всім привіт. Якщо сьогодні закрили AOS, а в мене вже є номінація і я в процесі заповнення аплікації на федеральному рівні, то я можу відправити аплікацію на PR на федеральному рівні чи це стосується тих хто подається на номінацію тільки?
-
Дякую
-
Нові терміни по обробці PR по гуманітарній програмі оновили 30.07, так як ми знаємо що нашу програму розглядає той офіс що гуманітарну.