PR CUAET
-
Нові терміни по обробці PR по гуманітарній програмі оновили 30.07, так як ми знаємо що нашу програму розглядає той офіс що гуманітарну.
-
Вечер добрый, я по ходу пропустил последние новости и изменения в программе . Кто может в двух словах рассказать , спасибо
-
Electrical Engineer. Я працюю в автоматизації, а університет закінчував як інженер електромеханік.
-
1. Відмова себто ануляція = вас викинуло на 0 ? Чи що саме 2. Якщо фірма може надати всю документацію на їх імʼя + в вас є пейстаби і бажано контракт - можна писати як пейрол 3. Писали з паперового & надали скани репорт у в документах після ІтА. Все ок 4. Це два різних Нок. Один девелопер інший більше інженер. Обидва підходять для вибірки, але вам потрібно обрати 1 з них відповідно до ваших прямих обовʼязків. Має бути 80-90% з обовʼязки з перерахованих на сайті під цим НОК і схоже саммарі НОК (не робіть copy-paste)
-
Якщо ви подавали онлайн, то номер там відразу дається. Без номеру також можна надіслати документи, але розгляд буде трохи довше
-
З 19 місяця знову подавати
-
Как я понимаю что в AAIP входит не только AOS,но и Rural и ещё много и даты не показывает для всех.
-
А что после 30 сентября?
-
1. Статус "profile ineligible" одразу після того як зробив transmit і едітати його вже не можна. Тому зробив новий. 4. Чув що можуть бути претензії до слова engineer оскільки це може підпадати під професії які вимагають ліцензію, тому safer choice це девелоперський НОК. Обов'язки в обох багато в чому схожі, тому можна при бажанні під будь-який з них вписатися.
-
AAIP решили немного довести людей,и до 30 сентября закрыли подачу заявок на 2024 год.больше на сайте нет дат подач на программы Альберты.AOS,rural и других