PR CUAET
-
Как я понимаю что в AAIP входит не только AOS,но и Rural и ещё много и даты не показывает для всех.
-
А что после 30 сентября?
-
1. Статус "profile ineligible" одразу після того як зробив transmit і едітати його вже не можна. Тому зробив новий. 4. Чув що можуть бути претензії до слова engineer оскільки це може підпадати під професії які вимагають ліцензію, тому safer choice це девелоперський НОК. Обов'язки в обох багато в чому схожі, тому можна при бажанні під будь-який з них вписатися.
-
AAIP решили немного довести людей,и до 30 сентября закрыли подачу заявок на 2024 год.больше на сайте нет дат подач на программы Альберты.AOS,rural и других
-
В самому консульстві Оттави не має терміналу. Якщо у вас не має з собою проплати то вони відсилають у найближчий відділ Canadian Post . Це приблизно 400 м від консульства. PS: Вчора була там ,на подачу паспорта.
-
виключно на email
-
Кто его знает,мыслей много.Но все таки не надо торопится с выводами.Надо ждать.Почитайте сообщения вверху,там предположений куча
-
буде ще лист на кожного з формою
-
Аа, просто я знаю, що для нафтогазового інженера потрібно мати ПР, щоб отримати сертифікат
-
Це мені видали для оплати в консульстві Оттави. Внизу ручкою вказана адреса найближчого відділу Canadian Post.
-
мелодійна наша мова - чудесний і коректний переклад
-
Не надто милосердні 😅