PR CUAET
-
Ви не праві. Бенефіти нарахують з 18го місяці незалежно від того коли ви подали пізніше.
-
Вибачте, посилилась в місяцях, 31го березня подавалася
-
Ах, если 31 марта то все закономерно. Потому что те кто подал после 1 апреля никому не одобрили
-
Так она 31го марта попалась, я ощибдась в месяцах, извиняюсь. Но мы знали что будет дольше для неё, так как биомеьрии не было. Да и первую визу она ждала 8 месяцев.
-
Ну вот значит есть немного позитива для тех кто после 31 марта подался. Странно только почему февраль и март завис
-
Дивно, не знаю як все працює.
-
В загалі то довідка про несудимість потрібна з країн де ви перебуваєте не менше ніж протягом 6 місяців
-
Вибачте, я помилилась щодо місяців: подавались 31го березня, тому мабуть без коштів було
-
Я відправляла з дебетової. Якщо треба можу дати посилання і перший переказ буде без комісійних
-
Всім привіт Ми подавались 7 березня Є люди які подавались на початку і тишина?
-
Якщо залежний член родини за межами Канади йому точно дадуть імміграційну візу навіть якщо він/вонв має звичайну візу
-
Ви не праві. Ми подали заявку 20го місяця та почали їх нараховувати лише з того місяця. На практиці перевірено.
-
Вибачте, посилилась місяцями. Сестра подавалася 31 березня.
-
Так вы посмотрите сначала.Он тоже так же говорит,что все будет и не надо волноваться
-
Чи в Едмонтоні ?
-
Никто ничего не закрыл , все будет . Люди уже и видео успели отснять 😀
-
Вот что нашла
-
youtu.be/EdBR2ViomqM?si=8tObZBoJoiAxA13V
-
Так авжеж, вони можуть запросити з актуальною датою, тобто свіжу довідку навіть якщо ви нікуди й не поїдете
-
Цікаво. Всюди писали навпаки, сам ще не отримав відповіді на заявку.
12 Jan 2024, 17:45
230119/449025
2 minutes ago