PR CUAET
-
Це особливість українців. Не довіряти нікому, а особливо українцям. Вам пейрол вислати ?
-
Кожен вівторок раз у два тижні,о 18:00, були вчора слоти в Оттаві. Я зловила швидко завдяки порадам цього чату, просто регулярно ловила щовівторка. Дяка всім. Ну і ще бувають відстані слоти в різні дні, тут треба постійно моніторити.
-
Именно так, исправила везде где могла 🙉
-
З 19 місяця, в 20 мали б заплатити подіійну суму, і далі помісячно. Якщо у вас інакше, то потім колись доплатять
-
вы ошиблись, а теперь ваше сообщение по чатикам растаскали.😂 вот так и рождаются слухи
-
Можна
-
Добрий вечір. Підкажіть, звідки інформація, що перевіряють? У когось тут перевіряли? Мені в сапорті сказали, що дитину, народжену в Канаді можно не вказувати в П1
-
Сьогодні на зустрічі між представниками альберти та CAPIC говорили що буде дещо міняти цю форму і вона можливо стане менш лякаючою. Проте на питання чи можна робити виняток з форми або можливо чи можна надавати форму тим хто є публічними корпораціями типу амазону на жаль сказали що ні
-
Друг нашої сім'ї чув від свого адвоката, що індустрія буде точно одним із факторів
-
Спасибо за информацию! А как Вы думаете а данные супруги/супруга тоже будут учитываться? Или только главного заявителя? Может не стоит терять время и нужно сдавать английский «вторым половинкам»?
-
Вы имеете ввиду форму той декларации? Надеюсь что-то сдвинется в этом плане
-
Зазвичай онлайн. Можете звичайно до мене в офіс в Торонто приїхати, але думаю то трошки задалеко 😅
-
Номінацію ви отримали як хто?
-
Він то може і підходить під програму але на жаль реалістично в нього шансів приїхати питатись немає
-
Крім того чим вам заважає статус trp?
-
Change of conditions вам швидше за все не підійде. IRCC практично ніколи не дозволяє змінити статус з trp на звичайний. Але відмовлятися від цього статусу, виїжджати, чи флагпулити без крайньої необхідності я не рекомендую. Можуть просто не впустити. Я так розумію вам давали trp через те що у вас не було паспорту? Зараз є паспорт і віза? Якщо є паспорт і visa то можуть впустити але зовсім не факт що дадуть будь-який статус крім візиторства
-
Цікаво чи анонсують вони умови раніше 30 вересня. Чи вже 30 оголосять умови і відкриють програму.
-
Дякую!
-
Тут залежить від провінції. В деяких враховується чоловік дружина в деяких не враховується в деяких тільки в мінус
-
Скажіть, хтось за ці два дні міг зайти в Дію? В мене вже два дні, пише ( на жаль сталася помилка), але помилка чого не пише(
12 Jan 2024, 17:45
230143/449364
about a minute ago