PR CUAET
-
Біль важливе питання куди вас пустять з простроченим паспортом....
-
К стати, если эвалюирован бакалавр , но есть специалист, его нужно прикладывать?
-
А з просроченим паспортом випускають із країни ?
-
Потрібне все, включаючи шкільний атестат і всі інші нижчі дипломи. Це прямим текстом там сказано. А евалюація лише найвищого
-
Он на английском и украинском , и в английском варианте имя не такое как в паспорте. Никто точно сказать не может могут быть из-за этого проблемы или нет, поэтому решили делать бакалавра.
-
Додаток укр банку
-
Як різноробочий
-
На вильоту з Канади наче не проходять паспортний контроль.
-
Знакомая эвалюировала специалиста и ей приравняли к магистру. Поидее вам надо было специалиста эвалюировать тк он выше
-
Даже чтоб иметь спущенные штанишки под мостом, нужен какой то статус в Канаде 😂. С простроченными документами государство никого содержать не будет
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка
-
Job offer в смысле LMIA?
-
На той час, коли подавав аплікацію на провінційний етап я вже був зареєстрованим апрентісом. Компанія «заднім числом» змінила контракт і референс леттер.
-
Боюсь спитати а кого ви то дізналися 😁 Нелегали в Канаді теж є В штанішках чи шкарпетках не знаю правда
-
Не, там уже под государственную защиту попадаешь - Программа защита биполярных расстройств 🤷♀️
-
Их два разных. С job offer - reference letter в EE баллы не дают. Вот поэтому и спрашиваю
-
Зверніться до @OstapBosak
-
Джоб оффер, практически тоже что и реферанс леттер, только должен быть подписан вами и работодателем и содержать абзац типа " Я предлагаю Васе Пупкину фул там джоб, с таким то окладом и т.д."
-
Доброго ранку/дня/вечора! Я опинився в дуже нелегкій ситуації іммігранта і мені треба рекомендація або ж можливо тут є людина, яка пройшла через те саме. Я самостійно іммігрував в Манітобу в 2022 році. Мені було 16 років. Я підселився до канадської родини, яка офіційно виступала моїми Guardians. Я закінчив 11 та 12 клас в канадській школі. Прожив з тією родиною майже 1,5 роки і вже живу сам. Мені є 18 років і до кінця Work Permit залишилось трошки більше, ніж рік. Працюю 7 місяців на fulltime роботі і планую отримувати PR. Я не підпадаю ні під яку програму імміграції в Манітобі: десь не вистачає балів, а десь я просто не можу податись. Треба рекомендація/консультація людини компетентної для таких випадків! Будь ласка, допоможіть.
-
Але подібне давайте у флуд надалі плз
12 Jan 2024, 17:45
230198/431676
less than a minute ago