PR CUAET
-
Вечір добрий! В когось була ситуація що аплікація заповнена помилково по одній прогамі (Digital forms for permit holder class замість Digital forms for Provincial Nominee Program) а оплати зроблена за Provincial nominee application ? Чи можливо якось відкликати аплікацію для зміни? Заздалегідь вдячна!
-
Что значит Fully recognised by provincial licencing body ?
-
Получается, что по востребованным профессиям проходят без проблем
-
Для прикладу
-
Сьогодні слухала блогера з Манітоби, який розказував, що найнижчий прохідний бал становить 823 🤔 Дивлюся, що то не просто набрати...
-
Це ви про подовження ВП? Якщо так, то я 6го березня подавала, досі чекаю на відповідь
-
Скоре всего, если у вас есть канадская лицензия на вашу позицию. Например, механика и тд
-
Добрий вечір,підскажіть ,будь ласка,якщо діюча віза до 2025 і подати 17 дитині на ворк перміт,то він буде тільки до 2025?
-
так про вп , бо чую багато людей які подавались пізніше вже отримали .А в нас ніякої відповіді (
-
Обновіть
-
На какой max строк можно просить visitor record?
-
так про вп , бо чую багато людей які подавались пізніше вже отримали .А в нас ніякої відповіді (
-
Вже думаю про те , щоб перездати англійську 🧐
-
З чек листа, де написано що треба загрузити всі свої освітні документи, плюс зробити евалюацію найвищого ступеня, а ще з сайту Альберти коли вони попередили що прірвтет з українців знятий і поблажок більше не буде і не повні аплікації розглядатись не будуть , а далі діло вже кожного, виконувати умови чи робити як колись бо був період пріоритету у українців і на недостачу документів закривали очі!
-
Ну вони вже 500 балів тільки за довгостроковий джоб офер дають.
-
Яким чином?
-
Так, все працює
-
Якщо дізнаєтесь, будь ласка, напишіть мені 🫂
-
на тот, который вы сможете доказать, что содержать себя может все это время не работая в канаде, и не вызовете вопросов, а зачем вам так долго. обычно vr выдается на 6 мес
-
Цікаво і з якою частотою будуть приймати людей? Щомісячно, раз в пів року, раз в два тижні?🤔🤔🤔🤔
12 Jan 2024, 17:45
230227/431869
4 minutes ago