PR CUAET
-
Вітаю! Підкажіть будьласка, як ліпше зараз відправити гроші, невеличку суму, з України до Канади?
-
ОТТАВА Вітаю! Якщо будуть комусь потрібні послуги фотографа, можу порекомендувати класного фахівця своєї справи! +1 613 263 5601 Євген
-
Ну так для таких нок же есть EE
-
Похоже что проще Wise ничего нет. Банки каждый со своими мультиками.
-
Я собі порахувала то виходить 837, якщо додати близького друга (цікаво як вони це враховують, спільні фото чи просто лист від тієї особи) то можна ще +50 нашкребти
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html?fbclid=IwAR0Ywb4Fh8KPDowZZ9IPMAfaddeSYvM7wWh2bFW1AnZ8TwKtYGc62--2Kt0#contact-form
-
А чи можна подаватися на номінацію провінції за межами Канади, проте, якщо є джоб оффер?
-
А в цій програмі контракт це звичайний контракт з роботодавцем, не лміа? І зразу 500 балів 😳
-
Друзі, хто робив собі евалюацію через WES? Я хочу зробити, щоб підійшло і для імміграції, і для майбутнього навчання
-
Ми вже писали 3 рази і звонили. Але ефекту - нуль. Весь час присилають стандартну відповідь - що запит переданий у відповідний відділ і IRCC робить все можливе to finalise your application. Чекаємо вже 5 місяців!!! З вересня навчання вже починається🥲
-
Але там є лише document by document та course by course, наскільки я бачив
-
Доведеться робити 2 окремі евалюації: для навчання приймають тільки academic, для імміграції - general
-
Провожу набор в группу. Прибыльно, стабильно и безопасно. Желающие пишите в личное сообщения.
-
@maria_SKMS
-
/report
-
У вимогах до Вашої програми має бути перелік інформації, яка обов'язково повинна бути в цьому листі. Звертаєтеся до роботодавця в Україні. Відповідну гілку і більш точну інформацію шукайте за назвою програми, за якою хочете подаватися на ПР.
-
Це якщо все ж таки переїхати і подати дані що переїхав наприклад в Онтаріо , то навіть якщо в кінець черги закинуть то буде швидше ніж чекати 4 роки поки розглядать заявку!
-
4 роки ? Це як розуміти взагалі , мені здається що вони все зроблять що б було мінімум людей від Квебеку.
-
Ми також чекали 5 місяців, ось на цьому тижні прийшов, слава Богу, на фізичну адресу.Один раз писали до кризисної, була відповідь, що прийде через 6 тижнів, так і сталося. Тож не хвилюйтеся все прийде.
-
Ні, були випадки анулювання візи. На самому початку, десь у ФБ питалися, що робити, якщо людину не посадили до літака. Дівчина не пройшла медкомісію, виїхала, хотіла повернутись.
12 Jan 2024, 17:45
230272/474652
2 days ago