PR CUAET
-
У вимогах до Вашої програми має бути перелік інформації, яка обов'язково повинна бути в цьому листі. Звертаєтеся до роботодавця в Україні. Відповідну гілку і більш точну інформацію шукайте за назвою програми, за якою хочете подаватися на ПР.
-
Ні, були випадки анулювання візи. На самому початку, десь у ФБ питалися, що робити, якщо людину не посадили до літака. Дівчина не пройшла медкомісію, виїхала, хотіла повернутись.
-
Так. Зробив оцінку обох дипломів бакалавра і спеціаліста.
-
Дякую дуже!!! Нам, на жаль, термінів не вказують. Чекаємо…🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, де заповнювати заявку на дитячі виплати? Можливо, хтось може дати посилання. Бо я знайшла через IRCC. Чи це зі свого кабінету CRA треба? Податкову декларацію мені робила бухгалтер. Заздалегідь дякую.
-
Ту, на яку Вам будуть надсилати готову довідку.
-
Ще за грудень не було)))
-
Підкажіть будь ласка, як що подалися на ПР та очікуємо рішення, ще не знаємо яке буде рішення. Ворк перміт та віза закінчується через пів року, потрібно подавати на новий ворк перміт чи візу? Чи можливо жити та працювати доки чекаємо рішення?)Дякую🙏💖😊
-
добрий день , хто знає через кого можна замовити довідку з Іспанії?
-
Супер, дякую за відповідь. Тобто достатньо просто сертифікованого перекладу? А може хтось робив переклади в Україні ? Чи буде це враховуватись ?
-
Але там є лише document by document та course by course, наскільки я бачив
-
Доведеться робити 2 окремі евалюації: для навчання приймають тільки academic, для імміграції - general