PR CUAET
-
Дівчата не створюйте собі проблем. витяг з Дії, переклад консульства- ціна питання 40$ і 5 днів. все проходить, у офіцера питань не було
-
Ви часом не іміграційний консультант? Бо я звичайна людина, що читав на сайті то і пишу, що люди писали, то і відповідаю. Що робити консулам, не моя справа.
-
Воно ж в анкеті ще є інформація звідки людина подає запит. За межами Канади свої вимоги, в Канаді свої. Так що теж не порівняння.
-
Ось тут відповідь.
-
Ці правила застарілі. Бо раніше з України люди мали фізичну паперову довідку, тому аналог робило посольство. Але зараз їх не видає Україна, лише онлайн документ. Що офіцер запитає в аутлендера наприклад, який не має доступу до посольства? Хто має завірити довідку з дії, якщо її в Україні не завіряють?
-
Дякую
-
Earl education наберіть в Гугл
-
То по типу "заказні"
-
На сайті консульства є правила. Вони там не просто так, напевно....
-
Ну то поки офіцер Вас не спитає нову і Ви втратите місяць мінімум. Все на Ваш розсуд.
-
Добрий вечір , друзі. Шукаю досвідченого вчителя для підготовки до IELTS, а саме вдосконалення деяких аспектів, щоб отримати бажаний результат. Цікавить саме той вчитель, хто спеціалізується на підготовці до даного іспиту, досвід складання якого вже маю. Дякую, буду вдячний за рекомендації. Слава Україні!
-
В Канаді вони не розуміють мову....