PR CUAET
-
Я б зовсім не сподівалася на манітобський приклад …
-
Another one bites the dust...! Banned Карина. Reason: спам, реклама
-
Засновник основний один. Росіянин. Так, вони заявили що виходять з росії, але через пів року війни все продовжувало працювати. І вони розробляли і є спеціальний механізм пересилки коштів в росію через китай. І навпаки. Тому про кришталеву чесність намірів і «таврування» бідолашних російських бізнесменів давайте без зайвого драматизму.
-
Або нехай би прибрали мовний тест для затребуваних професій, бо мій чоловік працює в будівництві але англійська у нього погана 😅 і без високого рівня англ може робити свою роботу 😅
-
тобто це і до воз'єднання сім'ї відноситься також? і не зрозуміло що вони мають на увазі, це з моменту отримання АOR чи до 20 місяців очікування чи все разом...
-
Тоді це було б не погано.. але ж будуть вибирати по професіям, тобто як в ЕЕ, якщо наприклад у мене високий бал а у умовного будівельника на 150 нижче, то оберуть його, бо професія затребувана
-
Если будуть розглядати рік або два , я не зможу податися?
-
Было бы хорошо если бы основным условием сделали обязательное знанием обоих языков, это был бы важный фактор
-
Англійська завжди була важливим фактором в іміграції в Канаді, тому сумніваюсь що вони приберуть англійську мову, скоріш за все,чим вищий рівень тим краще. Просто скільки ж таких людей, які працюють в затребуваних професіях, їх тисячі,якщо не десятки тисяч, якщо прибрати англійську, їм квот не вистачить на декілька років
-
Це терміни по гум программі, середнє значення від подачі до отримання, до сімейної ці терміни не відносяться, сімейну розглядаж той же офіс, але не весь час, зараз сімейна рухається по троху...чекайте або дзвоніть і питайте в ircc....
-
Англійську, звісно, не приберуть. Навіть для найбільш затребуваних професій треба буде хоча б CLB4.
-
І нашо всім заявникам в Альберті знати французьку якшо нею тут ніхто не спілкується? Для ЕЕ ясно чому франц грає важливу роль, це федеральна програма, а саме для Альберти .. 🤷♀️
-
тільки після аппрув
-
Та я ж жартую
-
Швидше за все, представників затребуваних професій обиратимуть швидше (головне, щоб мінімальний рівень англійської CLB4 в них був). І якщо доведеться обирати між ресепшіоністом з англійською 12, освіта магістр і будівельником з англійською 4 і освітою хай скул, то оберуть другого.
-
Думаю остання була 25.06. Ми отримали. Наступна через 1,5-2 місяці( десь тут читала). Тобто ось-ось у серпні повинна бути. Але це мої припущення)🤷♀️
-
Підкажіть....мудохалась усю ніч. Не можу приєднати паспорт. Каже завеликий. Зменшити можу лише до 8 мгб. А треба 4. Що робити
-
Скорее всего, будет очень много таких, чьи профессии соответствуют тем, что нужны в Альберте, а также у кого master's degree, а вот знание французского как раз это редко и тогда уложится в квоты.
-
Хтось може спитає в Торонто коли буде наступна дип пошта? Бо тут писали різне
-
В Едмонтоні (лише) можна оплатити в консульстві дебетною карткою
12 Jan 2024, 17:45
230353/458624
37 minutes ago