PR CUAET
-
І адвокат друга нашої сім'ї, і адвокат, в якого я раніше була, усі говорять про те, що основним жорстким критерієм відбору будуть саме професії. Тож вже краще зараз орієнтуватися на найбільш затребувані професії в Альберті. Але чекаємо на офіційні оновлення
-
По нашій програмі на даний час цього зробити не можна.
-
Да сути вообще в этом нет, федералы сдерживают иммиграцию при том, что чем больше бы дали ПР тем больше наполнение бюджета ибо все кто работает платят налоги и это выгодно для Канады
-
Бо не знає) А маячню усяку пише. Чекаємо на деталі в кінці наступного місяця, й буде якесь розуміння, як рухатися далі.
-
Ну так, вони ж прямим текстом це і написали в анонсі.
-
Здравствуйте. Слышал что снизили квоту поигуманитарной программе. Это как то повлияет если на данный момент заявка уже в работе? Сдали биометрию и пришло письмо с номером что взяли в обработку. Спасибо
-
t.me/prcuaet/19036
-
тільки головний аплікант на момент подачі; разом з іншими dependents- на момент отримання статусів - portal1,2,ecopr
-
Можна посилання на гілку будь ласка?
-
Головний аплікант, це тобто я? якщо я подаю на свою сестру
-
Я не слідкую за гуманітарною програмою. Якщо ви реально знаєте когось хто пройшов бистріше етапи чим я навів статистику не рахуючи перші 3 дні програми то будь ласка наведіть приклад, бо ми конкретику обговорюємо. Наразі терміни розгляду по етапам самі такі якщо ні то поправте
-
А вы после получения паспортов вклеили в них визы?
-
Ну вот, к сожалению, такая ситуация и большинство временных резидентов вынуждены будут покинуть Канаду кто не подходит по критериям.
-
Всё ждём ответа по жене, она же выезжала в апреле, соответственно трп должен был утратить силу. С 1 февраля ждём:(
-
Добрий день Це ті ж самі, що на офіційному сайті чи інші два? Дякую
-
скоріше затримки великі можуть бути, переносити справи на наступний рік (нові квоти)
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, перевіреного міграційного консультанта, щоб узяти консультацію з приводу подачі на гуманітарну програму.
-
ви з ПР або сітізен - тільки засвідчуєте що це ваша сестра
-
Дякую!
-
Значит будет больше отказов
12 Jan 2024, 17:45
230441/468417
3 minutes ago