PR CUAET
-
Вже не видає сервісний центр оті гарні довідки про несудимість з великим гербом. Відбулась діджиталізація. Лише онлайн довідки видають в Україні. Тож роблю висновок що і в консульство нема потреби відправляти нічого. Бо документ з України має всю повноту сили.
-
Спасибо вам большое 🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
8 діб.
-
Спасибо за ссылку видео, уже зашла на сайт распечатала, буду готовить для отправки. А через какой промежуток времени в получили обратный конверт уже с заверенной и переведенной справкой?
-
Десь читав що СЦ начебто не видають вже. Тільки онлайн. Але можу помилятися.
-
В Україні це Дія.
-
Прикріпляється просто листок зі штрих -кодом і фото,яке видали чи потрібно просити якісь інші документи в клініці?
-
В гугл написати "консульство України в Канаді" саме важке
-
Максимально просто на сайті теж.
-
Там 2 шаги на сайті консульства. Все просто до неможливості
-
А что за анкета? Это надо качать с сайта украинского консульства? Я в Квебеке, значит Оттава. Не могли бы вы дать номер или название анкеты 🙏
-
Копію закордонного паспорта 1 сторінку Анкету качаєте на сайті консульства вашої провінції і заповнюєте двома мовами Витяг з дії без перегляду Квитанцію про оплату Конверт зі зворотньою адресою Це все Відправляєте на адресу консульства України у вашій провінції Адреса є на сайті консульства вашої провінції
-
Найкращий варіант для це отримати в консульстві України нормальну довідку про несудимість яку вони вимагають бо там слава Богу і так максимально спрощений варіант документів для нас зробили Невідомо який офіцер вам попадеться Почекати на довідку треба приблизно місяць а потім якщо офіцер зробить вам окремо запрос на нормальну довідку ви затримаєте цей процес можливо на декілька місяців