PR CUAET
-
Прикріпляється просто листок зі штрих -кодом і фото,яке видали чи потрібно просити якісь інші документи в клініці?
-
В гугл написати "консульство України в Канаді" саме важке
-
Максимально просто на сайті теж.
-
Там 2 шаги на сайті консульства. Все просто до неможливості
-
А что за анкета? Это надо качать с сайта украинского консульства? Я в Квебеке, значит Оттава. Не могли бы вы дать номер или название анкеты 🙏
-
Копію закордонного паспорта 1 сторінку Анкету качаєте на сайті консульства вашої провінції і заповнюєте двома мовами Витяг з дії без перегляду Квитанцію про оплату Конверт зі зворотньою адресою Це все Відправляєте на адресу консульства України у вашій провінції Адреса є на сайті консульства вашої провінції
-
Найкращий варіант для це отримати в консульстві України нормальну довідку про несудимість яку вони вимагають бо там слава Богу і так максимально спрощений варіант документів для нас зробили Невідомо який офіцер вам попадеться Почекати на довідку треба приблизно місяць а потім якщо офіцер зробить вам окремо запрос на нормальну довідку ви затримаєте цей процес можливо на декілька місяців
-
А вы им по почте высылали эту справку переведенную или ехали прямо в консульство? Если высылали не могли бы вы объяснить что ложить в конверт какие документы? И на какой адрес выслать?
-
Я знаю так само як і всі по чату. В когось проходить і так. А можуть і затребувати пізніше. Як на мене, то віддаю перевагу одразу зробити як краще, тобто в тому в варіанті, що точно підходить.
-
Так надо вообще в консульство отсылать эту справку о не судимости которую с ДІЇ вытянула и перевела уже у сертифицированного переводчика ? Или эта уже подходит?
-
Я оплачувала на Canada post. Говорите їм спочатку , що Вам треба money order for Consulate general of Ukraine і в якій сумі. Тут же купуєте конверти, все вкладаєте і цю бумажку, яку вони дадуть, що Ви зробили цей ордер. І все. Едмонтон.
-
Подскажите пожалуйста, справка о несудимости вытянутая с ДІЇ завереная нотариусом и переведенная серцефицыровпным переводчиком подходит для подачи документов? Или её ещё в консульстве украинском заверять надо. Нахожусь в Канаде, по КУЭТ , подаюсь на PR через родную сестру , спасибо за ответ
-
А оплату как там заранее делать? Или они приймут заявление и потом пошлют платить?
-
Подскажите пожалуйста, справка о несудимости вытянутая с ДІЇ завереная нотариусом и переведенная серцефицыровпным переводчиком подходит для подачи документов? Или её ещё в консульстве украинском заверять надо. Нахожусь в Канаде, по КУЭТ , подаюсь на PR через родную сестру , спасибо за ответ
-
Так а не простіше перекласти в канадського перекладача?