PR CUAET
-
вот такие например. напоминание не ровно на 90й день приходит. вп, а тем более виза в паспорте не аннулируется сама по себе, если медосмотр не пройдет через 90 дней.
-
Да можете,если они по одному нок коду, но опять таки новые правила не известны.
-
Подскажите ещё, пожалуйста, а что вы там выбирали? Запросить приоритет в обработке?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як рахується канадський досвід для програми AOS? У мене був фіксований фул тайм контракт на 5 місяців, 40 год в тиждень, і тепер буде новий контракт на 2 місяці , 40 год в тиждень. Контракт підписаний як employment aggreement. Чи зарахується мені це разом як 7 місяців канадського досвіду:? Чи можу я такими контрактами назбирати 12 місяці досвіду? Дякую за відповіді!
-
Наш таймлайн ) PNP non EE , AOS 2 дорослих 1 дитина Дозапрс депенданту CV і military Всім бажаю терпіння і швидкого процесу 🙏🏻
-
Спасибо. Дело в том, что мои не получали таких напоминаний.
-
Вони оформлюють їх не усі разом і вручну. Тому ще є шанс
-
Вау, дуже швидко!
-
на email, который был указан в анкете
-
Зрозуміло дякую
-
Прошу. Ця вебформа власне для українців - тут відповідь до 14 днів.
-
Обовʼязково в PDF відсканувати і відправити в консульство на ел. пошту, вона є на сайті
-
Думаю, не дзвінки допомогли, а щоденні коментарі у соц мережах с детальними відгуками про їх кастомер сервіс і тд. Напевно. Гарантії, що саме так в мене немає звісно
-
Я же написала минимум на год, так указано было в списке требований по документам,что изменят 30го сентября - не известно
-
Спасибо.
-
А контракт має бути мінімум скільки ? Чи немає вимоги по довжині ? Розумію що найкраще це фул тайм без строку але дуже важко таке знайти
-
Я сьогодні ircc про це і запитав. Стандартна відповідь чекайте. Термінів не має.
-
Дякую
-
dhlportal.com.ua/ Тут DHL, а зараз ще про заяву знайду
-
Так - вибирала request priority processing
12 Jan 2024, 17:45
230659/473315
about a minute ago