PR CUAET
-
Доброго дня, Ви подавали наново на продовження WP?
-
подскажите пожалуйста, куда обратиться для подтверждения сертификата pipefitter международного образца. В Европе сертификат признавался, выдан в Турции. На новой работе сказали, подтверждать, и получать по нему jorney. Сертификат не об образовании, а о профессиональном уровне. Хотели на аппрентис подаваться. Теперь смотрим возможность подтверждения документа
-
И жилье на год правительство оплачивает и помощь денежную дают
-
Здається що ні). Бо вони ж таки вибірково розглядають листопад. Але загадка чому вже 2 місяці тільки листопад. Моя версія що вони розділили жовтень та листопад вже не виглядає логічною бо за 2 місяці до жовтня так і не повернулися
-
Так. Дякую.
-
Ищу консультанта Калгари, не дорого, дорого не ищу
-
Вітаю No EE PNP Скажіть, якщо немає суми 10000$ , а вказати фактичну, наприклад 3000$ ? Чи це є критично Дякую
-
это вопрос? как добавить квитанцию? возраст фиксируется на момент подачи анкеты. 13 лет не сдают биометрию
-
Доброго дня , є хто після отримання WP з тими ж самими термінами писали лист прохання про перегляд цього рішення? (щоб переглянули це рішення і продовжили )
-
Тобто можуть нескінченно розглядати?😂😂
-
Доброго дня. Ви отримали аор та запит на біо?
-
Facebook?
-
цікаво що він писав в цьому пояснювальному листі?
-
за 7 дней в дп документ в украине. в европе не будет таких сроков, тк печатаются они в киеве
-
Я також ((( трохи помилилася з датою, у мене заявка подана 11 грудня ввечері але засабмічена 12. Бачу 13 число пішло, а нас якось пропустили 😔
-
Подача була 12 грудня поки ,що нічого, Онтаріо
-
Доброго дня, чи вдалось Вам "оскаржити"/ отримати WP
-
Добрий день, підкажіть будь ласка , в мене така ситуація я із сім'єю в Канаді вже 1 рік 8 місяців. Ми подали на child benefit і декларації ми подавали вчасно. Я зареєструвалась на СRA і мені вибила інформація про те що мені має прийти перша виплата child benefit тільки 1577$ і кожного наступного місяця по 788$ ( це залежить від віку дитини) тобто не повинно бути повернення за тих перших півтора року що ми були в Канаді? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Ура !!! Налоги одобрили ))) с 13-го марта ждали . 150$+ вышло
-
Ще чекаємо
12 Jan 2024, 17:45
230685/445321
5 minutes ago