PR CUAET
-
Напевно не AOR, бо ще не почали розгляд справи.
-
Так, будь-ласка 🤗
-
по телефону аор не дають. тільки тимчасовий (на жаль без потреби)
-
І я проти. Але факт є фактом. І в ЄС вже саме на безпекових факторах відмовляють в захисті.
-
Тетяно, українці постійно їздять з Канади в Україну та назад. Багато людей це робили вже по багато разів. Тож про яку небезпеку ви говорите? Афганці та сирійці не їздять додому - бо там для них небезпечно. Українці ж самі показують, що небезпеки немає. То в чому ж терміновість надання ПР українцям?
-
Дякую
-
😁 , якщо вдруг Вам вдасться, поділіться будь ласка 😅
-
Чи отримував хтось call back від IRCC коли лишали свій номер замість очікування на лінії ?
-
Постоянный номер Aor или временный?
-
можно
-
Я проти сіяти неприязнь серед своїх до своїх. Життя і так занадто важке щоб ще гризти один одного
-
Можу надіслати в особисті, який лист писала в кризову форму декілька раз
-
Дякую
-
можете подавати. біометрію також можна здати в будь-якій країні Європи чи в Україні
-
Временный, который начинается с двух букв?
-
Звісно. Повністю з вами згодна
-
Я вам вище відповіла. Я НЕ ХОЧУ біженство
-
Так, і, тут умови різні для нас. Я просто хочу сказати, що необхідно шукати можливості, полегшення. Навіть продовження PR - треба планувати мінімум за пів року.
-
Почуйте самі себе вже. У вас є можливість приїхати й поїхати. І це вас суттєво відрізняє від тих же сирійців. Бо в них такої можливості немає. Вони в гіршому становищі і для них ПР більш критичний просто навіть, щоб вижити
-
Я за зовсім нічого не казала про те, чому я не біженець . Я не хочу бути біженцем бо це забороняє мені вʼїзд в мою країну.
12 Jan 2024, 17:45
230758/433599
less than a minute ago