PR CUAET
-
Я знаю так само як і всі по чату. В когось проходить і так. А можуть і затребувати пізніше. Як на мене, то віддаю перевагу одразу зробити як краще, тобто в тому в варіанті, що точно підходить.
-
Так надо вообще в консульство отсылать эту справку о не судимости которую с ДІЇ вытянула и перевела уже у сертифицированного переводчика ? Или эта уже подходит?
-
Я оплачувала на Canada post. Говорите їм спочатку , що Вам треба money order for Consulate general of Ukraine і в якій сумі. Тут же купуєте конверти, все вкладаєте і цю бумажку, яку вони дадуть, що Ви зробили цей ордер. І все. Едмонтон.
-
Подскажите пожалуйста, справка о несудимости вытянутая с ДІЇ завереная нотариусом и переведенная серцефицыровпным переводчиком подходит для подачи документов? Или её ещё в консульстве украинском заверять надо. Нахожусь в Канаде, по КУЭТ , подаюсь на PR через родную сестру , спасибо за ответ
-
А оплату как там заранее делать? Или они приймут заявление и потом пошлют платить?
-
Подскажите пожалуйста, справка о несудимости вытянутая с ДІЇ завереная нотариусом и переведенная серцефицыровпным переводчиком подходит для подачи документов? Или её ещё в консульстве украинском заверять надо. Нахожусь в Канаде, по КУЭТ , подаюсь на PR через родную сестру , спасибо за ответ
-
Так а не простіше перекласти в канадського перекладача?
-
Виправила, 8 листопада.
-
Там бабці можуть бути 2 видів, як я розумію. Перший варіант, то бабця з пр/громадянством - без питань тягне онуків будь-якого віку. Але є ще 2 варіант, про який, власне, і було питання: бабця сама є шукачем ПР. І тоді онук може іти з нею тільки тоді, якщо він є dependent child дитини бабці, яка в свою чергу є dependent від бабці з якоїсь причини. Наприклад, бабця має брата канадця, хоче ПР. Дитина бабці є людиною з інвалідністю та фінансово залежить від бабці + має неповнолітню дитину (онука бабці). От тоді той онук і може претендувати на те, щоб зачепитись за бабцю. Не претендую на правду, але сумніваюсь, щоб бабці-шукачі ПР тягнули за собою онуків в інших випадках (тим більше повнолітніх).