PR CUAET
-
Цікаво чи можна сюди писати питання коли вони розглянуть заявку 🙃?
-
Ми лікували сину 8 зубів + коронки під наркозом. Я дуже нервувала, переживала, але все пройшло швидко (близько 30 хв), до нас постійно виходила медсестра показувала знімки, пояснювала що будуть робити, розказувала про стан сина. Від наркозу також відійшов добре, зараз розказує що в нього є залізні зубки 😂
-
дає надію що через 2 роки буде PR
-
Ті хто отримали з часом виходять з групи і тут не висять, тому що -є інші справи, тут висять і читають більшість ждунів....було бвгато схвалень в минулому році, в цьому 2024, дуже все прикро...з листопада і грудня, по українцям тиша...одиничні випадки десь не в цьому чаті...
-
подавайтеся на новий work permit
-
Вітаю! Не можу знайти відповідь через пошук, тому запитаю так. Можливо хтось дізнавався, якщо work permit закінчився, а розгляд документів на PR триває, чи можна залишатися в Канаді? Чи потрібно виїзжати? Дякую!
-
Доброго дня, хтось може знає скільки коштує переклад довідки про несудимість з Польщі та може порадити перекладача.
-
Добрий день!Поясніть,будь ласка,якщо я знаходжусь у Манітобі,то і імміграційний консультант має бути з Манітоби?
-
Доброго дня, цікавить чи є сенс підтверджувати певну освіту. Вчилась в коледжі з 2018 по 2021, перші два роки йдуть за шкільну освіту, за третій рік получила сертифікат про здобуття професії. Цікавить чи це вважається як one year post-secondary education? Бо якщо так то воно може добавити бали, якщо ті бали будуть.