PR CUAET
-
Вітаю, зараз намагаюсь обрати який екзамен здавати TCF Canada чи TEF Canada? підкажіть будь ласка хто здавав який складніше? чому обрали той чи інший? і щє чи підкреслює комп помилки в письмовій частині як на CELPIP?
-
Зрозуміло, дякую☺️
-
дякую, і ТЕФ і ТСФ?
-
Так, підкреслюються орфографічні помилки на CELPIP
-
Ми проживаємо в Едмонтоні, клініка в Едмонтоні, але саме лікують під наркозом в Лєдуку. Лікар нам сподобався, ми й залишилися у нього на подальше ведення
-
А то в нас вже минуло більш ніж 3 тижні і все ще тиша…
-
Всім привіт! Хто нещодавно отримував LMIA, через скільки після подачі аплікації роботодавцю прийшов email з запитом оплати application fee?
-
Это не паника, а реальность. Если квоты есть то невозможно их превзойти
-
Ну виявляється що нічого не присилають коли пройшли stage 2 , просто відразу portal 1. Мені здається що не було ще нікого хто отримав PR без eligibility letter
-
Зараз тільки середині квітня дають
-
Підкажіть будь ласка хто чекає на новий ворк перміт ще з березня ? Ми подалися і статус заявки не обновився навіть Чи можна зателефонувати за якимось номером ? Дякую
-
Дякую за відповідь! Тобто після закінчення work permit можу бути ще 6 місяців чи маю виїхати і заїхати як турист?
-
підкажіть, де замовити call back? дуже дякую
-
Все вы непобедимы, я не хочу продолжать эту бессмысленную дискуссию
-
перезаїзд не потрібен
-
Квоты если бы хотели уже дали бы
-
Ох, жесть :( ясно! Дякую!!
-
Да, но завтра может быть как гром среди ясного неба и дадут еще квот. Вы просто постоянно негативничаете(
-
Я звичайно радію за вас, але своїм повідомленням ви просто розбили мої надії і сподівання вщент🥹 чекаю з травня( 2024
-
підтримую на 100%%%%. на правах реклами. просимо адмінів не видаляти повідомлення
12 Jan 2024, 17:45
230878/435407
2 minutes ago