PR CUAET
-
А, я бачу, що коли через GKey заходжу, то не показує статус аплікації, каже зайдіть пізніше. Дуже дякую
-
Краще з ним звʼязатися по цьому питанню. Ми брали іпотеку в Альберті
-
контакти можу скинути в особисті
-
по всій Канаді. все онлайн. оперативно якісно. за Квебек не знаю (спитайте його)
-
Там вкінці вони можуть запропонувати чекати або кол бек. Я зараз додзвонився- нема сенсу, каже система не працює, нічого не може перевірити
-
🤪 дякую
-
Немного выше кидали, но это не факт что ориентироваться будут именно на этот список
-
Підкажіть будьласка, в якій провінції працює Борис?
-
Немає інформації ще ніякої.
-
Було 2 кейса, я саме тому про цю полісі цікаву почув ще тоді, але не памятаю чи були відсутні листи еліджибиті🤔
-
Моя знайома робила і Португалії, два тижні після подачі і вона вже повернулась в Канаду
-
Добрий день. Підкажуть пліз, а де дивитися перелік приорітетних професій? Щоб хоч орієнтуватися чи потрапиш до пулу....
-
Дякую☺️
-
Так, я дзвоню туди постійно, мене сбрасують, бо всі менеджери зайняті. Не памʼятаєте, яку комбінацію обрати, щоб call back замовити? Дякую
-
Так, потім поділіться, що там і як)
-
краще дзвонити якщо немає навіть листа що submitted
-
Звісно. Можуть щось змінити у пріоритетних професіях. Середньо затребувані, наприклад Але це хоча б якийсь прогноз. І ті, що дуже затребувані, швидше за все, такими й будуть ще деякий час.
-
дякую!
-
29.02 подача Зовсім ніякого листа… Думаю мож подзвонити їм… бо може втрачений ..та не впевнена чи від цього буде результат
-
В будь якому разі дітям потрібно мати статусний документ для законного перебування в Канаді. Тож, якщо не стаді перміт, то візітор рекорд зробити треба (для школи його достатньо). Але є думка імміграційних консультантів, що візітор рекорд анулюється при виїзді, тобто його треба знов робити кожного разу, як вʼїзжаєте у Канаду.
12 Jan 2024, 17:45
230907/431869
3 minutes ago