PR CUAET
-
Представляете какие не пробиваемые😁
-
Там бабці можуть бути 2 видів, як я розумію. Перший варіант, то бабця з пр/громадянством - без питань тягне онуків будь-якого віку. Але є ще 2 варіант, про який, власне, і було питання: бабця сама є шукачем ПР. І тоді онук може іти з нею тільки тоді, якщо він є dependent child дитини бабці, яка в свою чергу є dependent від бабці з якоїсь причини. Наприклад, бабця має брата канадця, хоче ПР. Дитина бабці є людиною з інвалідністю та фінансово залежить від бабці + має неповнолітню дитину (онука бабці). От тоді той онук і може претендувати на те, щоб зачепитись за бабцю. Не претендую на правду, але сумніваюсь, щоб бабці-шукачі ПР тягнули за собою онуків в інших випадках (тим більше повнолітніх).
-
Дуже дякую за пораду!
-
Так, звісно, все подали там. Але прийшов AOR і в тексті було посилання на реєстрацію в новому порталі. Фото з нього 😅 Так, як це не дуже поширена програма, то й запитати особливо немає в кого...
-
Так прописані. Але воно застосується у випадку, якби бабуся була в Канаді і мала вже pr чи хгромадянство. Тоді так внуки підпадають під цю програму
-
Закон підлості не спрацював?)))
-
Але в переліку з офіційного джерела внуки прописані.
-
Ні не впевнена, тому і уточнюю. Може у когось схожа ситуація😊
-
А ви впевнені що внуки можуть іти однією аплікацією з бабусею?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо головний аплікант бабуся(має брата в Канаді) разом з нею будуть подаватися внуки. Чи є обмеження по віку внукам до 22 років?
-
Добрий вечір, чи є хтось хто робив справку з Вʼєтнаму. Відгукніться🙏
-
@OstapBosak Підкажіть, будь ласка В формі IMM5669 в education розписувати лише університет? Чи повністю всю освіту починаючи з 1 класу?
-
Привет, подскажите у кого ещё были проблемы на сайте апостиля при загрузке фото, гружу фотки малого веса до 500кб, все время выкидывает и пишет что у вас есть незаконченая заявка
-
Мені адвокат сказала перекладати Якщо це паспорт старого зразка (книжечка) то всі заповнені сторінки перекладати потрібно
-
Аналогічну суму і я заплатила в Етобіко Це вже включно з всіма конвертами
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка по строках. -26 червня подали аплікацію на федеральний. PNP -8 листопада AOR, -15 листопада біометрія. Скільки часу займає кінцева відповідь по досвіду ? @OstapBosak дякую ♥️
-
@OstapBosak Вітаю. Скажіть будь ласка чи потрібно додавати скан українських паспортів та їх переклад? Якщо так то які саме сторінки? Щиро вам вдячна за відповідь.
-
@OstapBosak доброго вечора! Цікавить таке питання: я подалася нещодавно по Occupation in demand, документи прикріпляла тільки перекладені, без WES! номінацію отримала за кілька год... вже подалася на федеральний етап... чи можуть запросити документи з WES?
-
Ви впринципі завжди можете скасувати аплікацію і вам повернуть гроші за мінусом 50 cad. Але спробуйте ще почекати, раптом вам допоможуть.
-
При моей текущей загрузке это минус одна головная боль) так можно вычеркнуть и переключиться на еще что то) как только так делаешь - бац и сообщение от IRCC)
12 Jan 2024, 17:45
23091/467622
less than a minute ago