PR CUAET
-
Мені адвокат сказала перекладати Якщо це паспорт старого зразка (книжечка) то всі заповнені сторінки перекладати потрібно
-
Аналогічну суму і я заплатила в Етобіко Це вже включно з всіма конвертами
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка по строках. -26 червня подали аплікацію на федеральний. PNP -8 листопада AOR, -15 листопада біометрія. Скільки часу займає кінцева відповідь по досвіду ? @OstapBosak дякую ♥️
-
@OstapBosak Вітаю. Скажіть будь ласка чи потрібно додавати скан українських паспортів та їх переклад? Якщо так то які саме сторінки? Щиро вам вдячна за відповідь.
-
@OstapBosak доброго вечора! Цікавить таке питання: я подалася нещодавно по Occupation in demand, документи прикріпляла тільки перекладені, без WES! номінацію отримала за кілька год... вже подалася на федеральний етап... чи можуть запросити документи з WES?
-
Ви впринципі завжди можете скасувати аплікацію і вам повернуть гроші за мінусом 50 cad. Але спробуйте ще почекати, раптом вам допоможуть.
-
При моей текущей загрузке это минус одна головная боль) так можно вычеркнуть и переключиться на еще что то) как только так делаешь - бац и сообщение от IRCC)
-
Если вы сможете подать и забыть, то вы необыкновенный человек) мне уже самой смешно проверять почту каждую свободную минуту)
-
Не давят конечно, но хочется уже подать и забыть об этом) ну и пока остальные документы «свеженькие»)
-
Скажите пожалуйста, указал неправильную фамилию при создании аккаунта WES, написал в Help что ошибся, ест шансі что поменяют? Или могу забіть про 284 бакса?))
-
Здесь вообще не понятно, влияет ли дата подачи на очерёдность рассмотрения. Походу процесс рандомный. Те кто подастся позже, могут получить обратную связь быстрее и есть ли смысл спешить, если конечно сроки по документам не давят.
-
@OstapBosak прошу підкажіть. Якщо подавати родичів та виступати як unpaid representative, то портал реєструвати на свою електронну пошту чи на їхню? Бо написано там, що заявник сам повинен таке робити…трохи заплутались. Дуже вам дякую
-
Так, за мані ордер 8.50 за кожний а все інше за передплачені конверти
-
а ви все водному відправили ? дорого щось
-
Так і вийшло - 2 мані ордер по 40 на клристь консульства і ще 80 за послуги пошти і податки. Загалом 160
-
там на особу 40 CAD
-
Якщо поспішаєте, то так, дехто так робить і отримує без проблем, у деяких просять з консульства. Ми теж думали так робити, але прийшли накінець довідки, але то по Атлантиці. Це тільки моя думка.
-
Я взгаші за всі послуги канада пост сплатила 80 баксів) за мани ордер та конверти на дві довідки) мені дешевше було в торонто поіхати напевно
-
ааа чудово дякую ☺️
-
Просто в банку або на пошті кажете, що треба мані ордер для консульства України, вони вам усе роблять і все
12 Jan 2024, 17:45
23104/458589
3 minutes ago