PR CUAET
-
Якби не війна, то б і Куает не було, і 250 000 українців жили собі мирно і щасливо у своїй рідній країні.
-
Працює в мене🤷♀️ можете вручну власноруч знайти гілку : Н&С гуманітарна програма
-
Відмова у візі по програмі CUAET. Її ж можна було оспорити? І скільки часу дається( якщо можливо довести, що відмова не справедлива)?
-
Ви, Ольга, видумуєте собі щось про Канаду. Питання і дискусія стосувалась діаспори. Для вас вони може і легкі, але не для більшості . І не всім продовжили ВП . Але це питання вже не до діаспори.
-
family class - це не наша програма. про нашу програму тільки останній абзац. і там відсотки відсутні
-
ні. гуманітарна 85% апрув
-
‼️‼️‼️‼️ Переходимо а гілку флуд! t.me/prcuaet/9273 Ця розмова ніц не має спільного з Н&С Надалі будемо видаляти і надавати функції 1/3
-
t.me/prcuaet/152084/269573
-
Я живу в такій провінції , де через позови до суду діаспори Індії закрили для українців програму. І це при тому , що ця нація тут скрізь. Я нікого не хочу осуджувати, але читаючи коментарі від наших українців , розумію , що не має єдності і підтримки ніде. Менталітет у нас не той.
-
То ви ще не знаєте, що індійці з різних штатів Індії тут вбивають одне одного. Наприклад, одного з лідерів сикхів індуси вбили, через що навіть відносини Канади з Індією погіршилися. Українці не кращі, але й не гірші за інших У тому числі і в допомозі
-
Для мене все дуже нелегко. Знову не можу податися за своєю програмою - змінили правила. Але я вмію бути вдячною І я дуже вдячна і Канаді, й діаспорі (в першу чергу) за те, що для мене і для всіх нас вже зробили.
-
Це що за провінція?
-
Я живу в такій провінції , де через позови до суду діаспори Індії закрили для українців програму. І це при тому , що ця нація тут скрізь. Я нікого не хочу осуджувати, але читаючи коментарі від наших українців , розумію , що не має єдності і підтримки ніде. Менталітет у нас не той.