PR CUAET
-
Чи ви не отримали і submitted ?
-
вас цікавить питання ліцензування чи купівлі житла?
-
На біометрію запрошують. Принаємні я отримала запрошення через три тижні. Подалась на початку липня.
-
Каже консультант що телефонував..
-
Ви не телефонували їм?
-
Ого який продвинутий Борис! У нього що є ліцензії на кожну провінцію?
-
20-24 місяці - більш менш реальні терміни
-
Але якщо від 6 грудня нема навіть АОР,то коли ж буде ПР...
-
Хто знає як рахується середній бал?по найменшому балу? Якщо здала на 9 8 8 7 Середній бал 8 чи 7?
-
А в якій провінції отримали номінацію? В мене по Саскачевану було окреме запрошення разом з номінацією податися на воре перміт правда закритий тільки по тому роботодавцю, з яким отримала номінацію
-
85% апрув
-
1. В моїй номінації було вказано 6 міс, за цей час треба податись, головне встигнути доки вона діє. Якщо ваша каже рік, то напевно рік, її ж говермент вам видав 2. Дивлячись скільки діє поточний ворк перміт, якщо строк короткий, то звичайно краще отримати новий
-
Середній буде 8. Але бали для іміграції рахуються за мінімальним. Тобто, у вас 7
-
все легально. можете не переживати.
-
Чесно, не знаю, то нема сенсу гадати. Сам факт - кейсів не так багато. Малий відсоток відмов.
-
Я так само почалась на початку липня,ось здали біометрію.і більш нічого.AOP не приходив.Але ж в листі на біометрію є номер заявки і також в меблі було написано ,якщо є питання звертатись в офіс в Ванкувері.Ось сиджу і думаю ,чи це і є АОР ,чи треба чекати.А Вам після званої біометрії щось прийшло?
-
Звісно купівля житла! Легальна) Все інше то дрібниці.
-
Маю тільки лист,що аплікацію отримали.В мене вже в березні закінчуєтьс ворк перміт..на роботі сьогодні сказали що ЛМІА занадто затратно для компанії,і щоб я шукала інші можливості щоб офіційно працювати.
-
Так
-
Саме так
12 Jan 2024, 17:45
231132/431096
4 minutes ago