PR CUAET
-
Середній буде 8. Але бали для іміграції рахуються за мінімальним. Тобто, у вас 7
-
все легально. можете не переживати.
-
Чесно, не знаю, то нема сенсу гадати. Сам факт - кейсів не так багато. Малий відсоток відмов.
-
Я так само почалась на початку липня,ось здали біометрію.і більш нічого.AOP не приходив.Але ж в листі на біометрію є номер заявки і також в меблі було написано ,якщо є питання звертатись в офіс в Ванкувері.Ось сиджу і думаю ,чи це і є АОР ,чи треба чекати.А Вам після званої біометрії щось прийшло?
-
Звісно купівля житла! Легальна) Все інше то дрібниці.
-
Маю тільки лист,що аплікацію отримали.В мене вже в березні закінчуєтьс ворк перміт..на роботі сьогодні сказали що ЛМІА занадто затратно для компанії,і щоб я шукала інші можливості щоб офіційно працювати.
-
Так
-
Саме так
-
Я сказала те,що сказав мені консультант.Серед моїх знайомих нема тих ,хто подався по цій програмі в цьому році -перевірити не можу.
-
Що йому відповіли - чекайте?
-
Ні, не було. Принаємні мій консультант не повідомляв. Номер заявки також є. Я навіть не сподіваюся на якісь зрушення в цьому році, якщо чесно:)
-
Дякую
-
А что насчет 25% платежа за спекуляцию или что-то такое? Нам брокер говорила, что без пиара придется дополнительную пошлину оплачивать.
-
отже чи 2000 чи 20000- на пр потрібно буде чекати мабуть довго
-
Дякую
-
Ааа, зрозуміло. Незрозуміло тільки чого офіцери так довго тягнуть тих нещасних пару кейсів
-
А по довіреності ніяк не можна зробити паспорт в іншій країні? Щоб не їхати, а хтось інший подав і забрав, наприклад, в Польщі?
-
Чекаємо магічного дня, коли всім дружно посипляться АІРи 🤞🏻
-
і взагалі ця статистика не важлива- адже терміни збільшуються
-
Не повинні стосуватися
12 Jan 2024, 17:45
231144/449417
24 minutes ago