PR CUAET
-
Я сказала те,що сказав мені консультант.Серед моїх знайомих нема тих ,хто подався по цій програмі в цьому році -перевірити не можу.
-
Що йому відповіли - чекайте?
-
Ні, не було. Принаємні мій консультант не повідомляв. Номер заявки також є. Я навіть не сподіваюся на якісь зрушення в цьому році, якщо чесно:)
-
Дякую
-
А что насчет 25% платежа за спекуляцию или что-то такое? Нам брокер говорила, что без пиара придется дополнительную пошлину оплачивать.
-
отже чи 2000 чи 20000- на пр потрібно буде чекати мабуть довго
-
Дякую
-
Ааа, зрозуміло. Незрозуміло тільки чого офіцери так довго тягнуть тих нещасних пару кейсів
-
А по довіреності ніяк не можна зробити паспорт в іншій країні? Щоб не їхати, а хтось інший подав і забрав, наприклад, в Польщі?
-
Чекаємо магічного дня, коли всім дружно посипляться АІРи 🤞🏻
-
і взагалі ця статистика не важлива- адже терміни збільшуються
-
Не повинні стосуватися
-
Доброго вечора всім! Підкажіть, будь-ласка, в дитини закінчується паспорт (відповідно віза i WP також) в червні 2025, зробили новий в Україні, за скільки часу до закінчення дії візи і WP можна подавати заявку на новий статус і візу? Можна це робити вже чи є якісь часові рамки, не швидше/не пізніше? Дякую.
-
Я не подаю
-
А фото треба робити чи посольство саме фотографує?
-
Лев: lev@atimmigrationlaw.com
-
про нашу програму станом на 27 лютого. ці цифри ми вже бачили це старенька статистика
-
Останній абзац саме по нашій програмі, там чітко написані дані, з...по
-
Ну так для цього ми і є в цьому чаті, щоб ділитись новинами:) Купа людей подались в цьому році, всі здали біометрію, але от далі ні в кого справи не зрушились.
-
В більшості провінційних програм такі варіанти дійсно існують. Проте в деяких варіантах вони стають просто банально складнішими. наприклад в Онтаріо без дійсного дозволу на роботу це на 10 балів менше в їхній системі, а також потрібно доказати що не знайшлося працівників на цю позицію в Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
231152/430519
2 minutes ago