PR CUAET
-
Як раз тільки перевірила скриньку і прийшла 🫣😅 десь 2 тижні чекала
-
От бачите ви вже нас як людина розумієте то може і міграційний офіцер зрозуміє) а якщо ще додати report про health conditions у матері в звʼязку з війною, зруйноване майно в Україні всіх родичів які виїхали та з десяток листів від громадян канади з роботи та від local community то я думаю вже шанси покращаться.
-
Та вони знущаються! Такі гроші беруть за ці конверти! Сподіваюсь що скоро отримаете
-
Третій місяць пішов Пошта Канади втратила десь мій конверт
-
Хіба r10 це не ручна перевірка документів (completeness check)? Я отримав AOR через 2 години після сабміту e-Apr (EE CEC без номінації). Хіба могли перевірити так швидко? Після цього вже більше місяця без змін в профілі в EE
-
Так що за біда? :)
-
Шукайте ще раз. Дзвонити то марна справа. Або беріть консультацію.
-
І я чекаю вже два тижні. Також висилала з витягами з дії. Мабуть зараз запитів побільшало
-
Прошу вашоі поради. Третій тиждень чекаю на довідку про несудимість з консульста, все інше готово. Як ви ввжаете, нормально буде додати завірений переклад витяги з діі а потім додати з консульства через веб форму? @OstapBosak без Вас ніяк) як на Вашу думку?
-
Я знаю про статус , його надавали у аеропорту як ми прилетіли
-
Можуть потім запросити нормальну довідку що затримає ваш процес ще довше Тому я би рекомендувала зачекати ще тиждень-два щоб потім не мати затримки в тижні/місяці
-
А чому втрата, immigration прислали листа і я їм дзвонила, вони сказали чекати
-
Ми подали у червні
-
Я вже думаю перекласти витяг з діі і подати так! Все готово, тільки довідку чекаю..
-
У липні закінчився статус і віза
-
Мої знайомі місяць чекали на одну довідку а інша прийшла за місяць і два тижні в альберті При тому що обидві відправляли в одному конверті з двома зворотніми конвертами всередині
-
Якого числа закінчився статус, і чи подавалися на продовження статусу (це не те саме що віза)
-
Перед тим як я вам намалюю подальші кроки підтвердіть чи я правильно зрозумів
-
Якщо так, то дитина зараз без статусу. Якщо більше ніж 90 днів пройшло з втрати статусу, то це невідновлювальний статус, і ні візи ні статусу вам не дадуть
-
Чому це біда?
12 Jan 2024, 17:45
23130/456064
about a minute ago