PR CUAET
-
Доброго дня. Поділюсь нашими строками щодо стаді перміту. 4 липня подали заявку на стаді перміт для навчання у коледжі на 2 курсі, бо перший стаді перміт був на один рік (тобто це як продовження стаді перміту і строк розгляду зазначався на сайті ІRCC менший, ніж для заявок на новий стаді перміт). Біометрія у нього здана була ще минулого року, коли первинний стаді перміт отримували. Медицину зарахували ту, яку проходив по приїзду в Канаду восени 2022 року. Фінанси підтверджувала квитанцією про часткову оплату навчання, випискою з рахунку та додавала Notice of assesment, ну і свідоцтво про народження, щоб підтвердити батьківство, і свій паспорт і ворк перміт. У розділ Letter of acceptance додавала лист від коледжу про зарахування на другий рік навчання та official transcript (результати навчання за перший рік). У Client information додавала лист -пояснення про те, чому просимо новий стаді перміт: що первинний був лише на рік і для закінчення навчання треба новий стаді перміт, і додавала саме первинний стаді перміт. Вчора, тобто 8 серпня у кабінеті відобразилась інформація про прийняте рішення - надали перміт до липня 2025 , чекаємо тепер поштою його у паперовому вигляді. Тобто трохи більше місяцю пройшло від подачі заявки до прийняття рішення. Усім, хто чекає, щиро бажаю скорішого позитивного рішення!!!
-
Може хтось проходив
-
Приходило письмо 7 августа, что есть в кабинете новое сообщение: это было письмо об одобрении биометрии. А на следующий день появилось окончательное решение.
-
Вам можуть надати перекладача. Але не «спеціального агента». Тим паче аплікація на ВП оформлюється онлайн завжди, і якщо треба змінити інформацію- по веб формі
-
Хех, було би добре, але тоді culturally diverse and enriched people почнуть нити😁
-
Ні, все нормально. Це можуть бути різні дати: коли 1й і останній раз виїзжали до Канади
-
В моєму випадку wp до 2027, візу оформила знаходячись в Канаді дали до 2032 року
-
Скільки міліон разів ви перевіряєте пошту в очікуванні ВП🫣☹️☹️
-
Добрий день. Я теж лише почала заповнення. Нас також четверо. Так, лише ці 4 форми мені зараз висвітлюються як основні. Якщо хочете, можемо перейти в приватні повідомлення й іти разом 🌷
-
Да,но они прислали ecopr,где указана одна и та же дата,хотя должны быть 2 разные ,судя по информации которую я им предоставила,я дважды заезжала в Канаду
-
Забрати навряд чи. Просто коли ви подаєтесь на громадянство, вас ще раз перевіряють заново. Якщо ви не скоїли ніяких важких злочинів або не приховали щось протизаконне, то все має бути нормально :)
-
Хорошо,спасибо)