PR CUAET
-
У липні закінчився статус і віза
-
Мої знайомі місяць чекали на одну довідку а інша прийшла за місяць і два тижні в альберті При тому що обидві відправляли в одному конверті з двома зворотніми конвертами всередині
-
Якого числа закінчився статус, і чи подавалися на продовження статусу (це не те саме що віза)
-
Перед тим як я вам намалюю подальші кроки підтвердіть чи я правильно зрозумів
-
Якщо так, то дитина зараз без статусу. Якщо більше ніж 90 днів пройшло з втрати статусу, то це невідновлювальний статус, і ні візи ні статусу вам не дадуть
-
Чому це біда?
-
У вас в дитини закінчився статус, але ви на новий статус не подавали? Тільки на візу?
-
Якщо я вас правильно зрозумів то це біда
-
Я подавалась на візитор візу із Канади вже, у дитини закінчився паспорт, і віза і візитор рекорд , ми проломом паспорт у українському консульстві і подались на візу візитор
-
Ви на візитор статус чи візу подалися?
-
Я подала дитині ,у червні на візитор візу по CUAET програмі, дитині -11 років, чекаємо вже 5 місяців.Якщо я подам на student permit, то це можливо? Чи вже ждати візитор?
-
Ви зрозумійте, я б радий був щоб вам її дали, але я стараюся надавати реалістичну оцінку цим речам, щоб ви могли приймати рішення озброєні інформацією з різних джерел та поглядів. Але рішення і наслідки звичайно ваші
-
А Ви скільки чекаете?
-
Просто поки ви надієтеся на гуманітарну, ви швидше за все перестаєте розглядати інші варіанти. А час іде. І якщо з гуманітарною не вийде (а її ще можуть і розглядати бозна скільки) то потім пізно буде.
-
Ну шанси є завжди, але на жаль швидше за все мінімальні (я звісно деталей вашого кейсу не знаю, але здогадуюся)
-
Ні, раціонально буде намагатися податися там де вже є back ground як на мене. Це зрозуміло що з міграційної точки зору легше їхати в манітобу. Але ж є humanitarian and compassionate considerations може ж буде таки compassion в решті решт))
-
Я теж, ви не одна)
-
Доброго вечора) чекаю на довідку з консульства Украіни вже третій тиждень.. відправляла з витягами с Діі. Це мені тілько одній так застить чи теж е ждуни?)
-
Їхати в Україну по закінченню ворк перміту, або залишатися нелегалом в Канаді з малою дитиною, також не дуже раціонально.
-
Я вас як людина розумію. Але це не міняє ні вашої ситуації, ні реальності іміграційних правил і процедур
12 Jan 2024, 17:45
23144/453702
4 minutes ago