PR CUAET
-
Там в листі повинна бути форма, напишіть їм. Я не знаю, наскільки ці дати важливі…Але на всяк випадок краще пере просити у них.
-
Людський фактор: кожний виконує свою роботу так, як уміє і вважає за правильне.
-
В мене 5, але унікальних. В них мої друзі розказують, як познайомились зі мною, яка я афігенна і цінна для Канади і чому, на їхню думку, мені треба дати піар. Один лист від білдінг менеджера, де він каже, що за два роки з нами проблем не було, ми все платим вчасно і він вважає, що ми достойні люди, аби отримати піар. Бачила ваш коментар нижче. То вже заодно додам. Я не волонтерю і в церкву ходжу на Великдень лише. Я просто цей момент опустила.
-
Скажіть будьласка,хто подавав з консультантами?чому одні все пишуть за вас,а інші лише дають завдання що робити?ціна та сама!
-
У нас родина з 4 осіб, уже 10 листів, і я чекаю ще. Я шукала в інтернеті, які є вимоги до цих листів, і давала людям приблизну структуру - що має бути. Вам приблизну структуру вже вислали. Волонтерство, церква - це все факультативно. Якщо є інші вагомі причини для винятку, то це не так важливо. Тому я зосереджуюся на посиленні основної аргументації, а не на волонтерстві тощо.
-
До кінця дії паспорта
-
Доброго дня Напишіть і мені будь ласка який лист ви відправляли.