PR CUAET
-
Там в листі повинна бути форма, напишіть їм. Я не знаю, наскільки ці дати важливі…Але на всяк випадок краще пере просити у них.
-
Людський фактор: кожний виконує свою роботу так, як уміє і вважає за правильне.
-
В мене 5, але унікальних. В них мої друзі розказують, як познайомились зі мною, яка я афігенна і цінна для Канади і чому, на їхню думку, мені треба дати піар. Один лист від білдінг менеджера, де він каже, що за два роки з нами проблем не було, ми все платим вчасно і він вважає, що ми достойні люди, аби отримати піар. Бачила ваш коментар нижче. То вже заодно додам. Я не волонтерю і в церкву ходжу на Великдень лише. Я просто цей момент опустила.
-
Скажіть будьласка,хто подавав з консультантами?чому одні все пишуть за вас,а інші лише дають завдання що робити?ціна та сама!
-
Те повідомлення мало на меті дещо інше. Віза потрібна для вїзду в канаду. Ви можете мати просрочену візу але лійсний воркперміт і на його підставі жити і працювати в канаді аж до пр
-
Ну мы же вам говорили,все онлайн
-
Ну то одна проблема за другой. Нужно же не просто найти, а и быстро устроится чтобы как можно скорее податься)
-
Питння було де шукати)
-
Я видел в indeed, вопрос только или они отвечают
-
У нас родина з 4 осіб, уже 10 листів, і я чекаю ще. Я шукала в інтернеті, які є вимоги до цих листів, і давала людям приблизну структуру - що має бути. Вам приблизну структуру вже вислали. Волонтерство, церква - це все факультативно. Якщо є інші вагомі причини для винятку, то це не так важливо. Тому я зосереджуюся на посиленні основної аргументації, а не на волонтерстві тощо.
-
До кінця дії паспорта
-
до 32 року? а шо це вони так розщедрились?)
-
Гуманітарна програма - не економічна. Її під копірку не можна робити. Кожна історія унікальна і чим більше вас кейс «про вас», тим більше у вас шансів розчулити офіцера.
-
Я просто читал, что многие консультанты объясняли, что волонтёрство это убедительный факт для офицера, что вы не только адаптировались, но ещё и полезны для общества. Даже не знаю, насколько это существенно усиливает кейс
-
Доречі багато є волонтерства у фуд банку, можете зайти на їх сайт або подзвонити.
-
Доброго дня Напишіть і мені будь ласка який лист ви відправляли.
-
Ось ось… Кількість не дорівнює якість. Мені консультант теж так сказала. Часу на розгляд справи у офіцерів - 15хв. Треба максимально посили сильні сторони, підсвітити іх. І саме головне - оцей лист супровідний.
-
У меня без этого выходит слабоватый кейс, так как нет детей и родственников в Канаде и сложно на чем-то построить усиление
-
Не знаю, але можливо, що й ні. Адже з України чоловіків усе одно не випускають
-
Ну якщо ви будете подаватись не вже, маєте вільний час, то є сенс почати волонтерити. Я знала, що часу на то не маю від слова зовсім, а, крім волонтерства, мій кейс сильний сам по собі.
12 Jan 2024, 17:45
231458/429668
about a minute ago