PR CUAET
-
Я подавалась на візитор візу із Канади вже, у дитини закінчився паспорт, і віза і візитор рекорд , ми проломом паспорт у українському консульстві і подались на візу візитор
-
Я подала дитині ,у червні на візитор візу по CUAET програмі, дитині -11 років, чекаємо вже 5 місяців.Якщо я подам на student permit, то це можливо? Чи вже ждати візитор?
-
Це зрозуміло. Взагалі не за те була мова. Я написала пані Богдані що відсутність мови є мінусом для HC. Якби ми тільки вибирали куди їхати це одне питання а як вже є робота і житло то інша ситуація. Плюс коли залишаєш країну поспіхом і треба приймати рішення дуже швидко то звісно поїхали туди де були друзі та ті хто дадуть прихисток. А це було Онтаріо. І зараз тягнути 6 місячну дитину туди де нема ані житла ні роботи ні доктора і починати все з початку не є раціональним як на мене. Але то вже наша конкретна ситуація.
-
Ви зберігали аплікацію, і нові дані збереглися, але не передані в базу. Таке саме мала, шукайте напроти секцій, мають бути зелені галочки, а не таке як батарейка не зовсім заряджена