PR CUAET
-
Ні, раціонально буде намагатися податися там де вже є back ground як на мене. Це зрозуміло що з міграційної точки зору легше їхати в манітобу. Але ж є humanitarian and compassionate considerations може ж буде таки compassion в решті решт))
-
Я теж, ви не одна)
-
Доброго вечора) чекаю на довідку з консульства Украіни вже третій тиждень.. відправляла з витягами с Діі. Це мені тілько одній так застить чи теж е ждуни?)
-
Їхати в Україну по закінченню ворк перміту, або залишатися нелегалом в Канаді з малою дитиною, також не дуже раціонально.
-
Я вас як людина розумію. Але це не міняє ні вашої ситуації, ні реальності іміграційних правил і процедур
-
Це зрозуміло. Взагалі не за те була мова. Я написала пані Богдані що відсутність мови є мінусом для HC. Якби ми тільки вибирали куди їхати це одне питання а як вже є робота і житло то інша ситуація. Плюс коли залишаєш країну поспіхом і треба приймати рішення дуже швидко то звісно поїхали туди де були друзі та ті хто дадуть прихисток. А це було Онтаріо. І зараз тягнути 6 місячну дитину туди де нема ані житла ні роботи ні доктора і починати все з початку не є раціональним як на мене. Але то вже наша конкретна ситуація.
-
Ось цей: prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Ну так там ж подача через ПР портал: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-rural-northern-immigration.html
-
Я з голови так не скажу на жаль. Треба дивитися в сам профіль.
-
Легко, а інколи навіть легше ніж з вищими TEER )
-
В гуглі. Перший лінк на запит: nova scotia atlantic immigration program employers novascotiaimmigration.com/wp-content/uploads/Designated_AIP_employers.pdf
-
Якби було досить мови, то Канада б різко стала більша на добрих 500 мільйонів осіб ) Канада не одним Онтаріо багата
-
Ви зберігали аплікацію, і нові дані збереглися, але не передані в базу. Таке саме мала, шукайте напроти секцій, мають бути зелені галочки, а не таке як батарейка не зовсім заряджена
-
Переважно пару місяців. Але строки досить розмиті
-
В ідеалі LICO?, там вище написано що дохід будуть враховувати case-by-case basis
-
Підкажіть будь ласка чи буде запис вебінару?
-
Дякую велике
-
В інтернеті є designated employers ns, якщо ви це маєте на увазі... одразу з'являється файл
-
Всім привіт🌸. Підкажіть будь ласка, чи може хтось порекомендувати юриста по трудовому праву? Дуже потрібно🙏 Дякую.
-
В Атлантичній програмі є список роботодавців
12 Jan 2024, 17:45
23159/451833
3 minutes ago