PR CUAET
-
прошение о пересмотре через вебформу с доказательствами, что вы отправили. только убедитесь, что вы отправили, а то часто народ считает, что отправил, а в кабинете статус uploaded, not submitted
-
telegra.ph/10-besmertnyh-principov-investirovaniya-07-03
-
А що ви вибирали ? Privacy act or Access to information Act . Мені здається я щось не то вибрав . Треба було не Privacy act вибирати. І як довго чекали на відповідь?
-
У меня та же ситуация выходит😢 есть какой-то шанс что я могу переправить им это или изменить ситуацию?
-
Так же было с визитер рекорд, не сабмитил во время, они отказали в визе. Подавайте снова или просите о пересмотре через веб форму со скринами что отправили и тд.
-
А хоча б в який день? Чи рандом?
-
стояти нічого не дасть, потрібно знайти час і ловити 1 раз в 2 тижні
-
Доброго дня , дайте пораду будь ласка. Я вилітаю до Канади цього тижня , а дружина з дітьми планують летіти через місяць. Чи потрібно робити дозвіли на дітей для канадських офіцерів?
-
так дякую, зрозумів, але коли це буде за звичай, дві три неділі?
-
Я не знаю як вдається іншим впіймати. Я 8 місяців в черзі через дію стою, моніторю але не виходить Дуже дякую за відповідь
-
цей додатковий податок називається The Non-Resident Speculation Tax (NRST). тільки дві провінції його застосовують якщо ти не маєш PR: - Ontario - 25% - деякі регіони British Columbia- 20%. по решти провінціях він не застосовується і ви можете купувати житло маючи тільки діючий work permit.
-
Взагалі нічого не почали 🤦♂️
-
чому? ви можете впіймати слот і зробити новий
-
Privacy Act, деталі в особисті повідомлення ATIP має буди готовий протягом 30-ти днів (як і в моєму випадку)
-
есть шанс , но очень долго ждать можете для пересмотра закрытого кейса, читал на форумах люди и три месяца ждут.
-
в кабінеті я бачу вже свій номер документа иа дата закінчення, тоді неділя значит )
-
Я отримав через тиждень пiсля того, коли my application was approved (схвалено) i я побачив це, коли увiйшов в свiй application. Там я побачив номер нового work permit, дати видачi та термiн закiнчення його дii. Раджу почекати отримання.
-
ошибка ваша. пойдут ли вам на встречу мне не известно. вы в срок не предоставили документ
-
Приблизно тиждень
-
добрый день. Подскажите, кто-то брал в кредит деньги в fairstone? есть отзывы?мнения?
12 Jan 2024, 17:45
231648/385982
2 minutes ago