PR CUAET
-
А хоча б в який день? Чи рандом?
-
стояти нічого не дасть, потрібно знайти час і ловити 1 раз в 2 тижні
-
Я не знаю як вдається іншим впіймати. Я 8 місяців в черзі через дію стою, моніторю але не виходить Дуже дякую за відповідь
-
цей додатковий податок називається The Non-Resident Speculation Tax (NRST). тільки дві провінції його застосовують якщо ти не маєш PR: - Ontario - 25% - деякі регіони British Columbia- 20%. по решти провінціях він не застосовується і ви можете купувати житло маючи тільки діючий work permit.
-
чому? ви можете впіймати слот і зробити новий
-
Privacy Act, деталі в особисті повідомлення ATIP має буди готовий протягом 30-ти днів (як і в моєму випадку)
-
В нас була така ситуація. Дзвонили в IRCC питали про це. Вони сказали - it’s up to you, це ваше рішення і відповідальність, але майте на увазі, що офіцер буде приймати рішення базуючись на тій інформації, яку ви надали(приблизний сенс, не памʼятаю точний вордінг). Але ми розцінили це так, що якщо випливе, то може бути місрепрезентейшн. Тим більше ми засвітилися тим дзвінком - в анкеті в той же день був гост апдейт. Тому вирішили повідомити про зміну місця роботи. І це не пригальмувало, а навпаки прискорило, як нам здалось, розгляд заявки. Це я про федеральний етап.
-
В самому порталі написано, що фото має бути зроблено не раніше ніж рік тому. Знаю, що багато хто підгружає те саме, що і в заявці Але ми з чоловіком зробили нові фото, бо на тому стояла дата ніби дійсне півроку. І я вирішила, ми краще зробимо нові. Вимоги ті самі, як і на етапі подачі. Але підгружаєте електронно прямо в свій кабінет, потім підлаштовуєте фото під рамочку
-
Доброго дня! Можливо хтось більш компетентний і підкаже по дитячих бенефітах, тому що зіткнулися з питанням. Нам на двох дітей нараховували після 18міс перебування по $1200, але ще через пів року приблизно, нам зменшили на $900 і без пояснень, в нас нічого не змінилося ні дохід , ні витрати. Як бути і що робити і чи це легально? Вдячна буду за допомогу 🙏