PR CUAET
-
Доброго дня! Можливо хтось більш компетентний і підкаже по дитячих бенефітах, тому що зіткнулися з питанням. Нам на двох дітей нараховували після 18міс перебування по $1200, але ще через пів року приблизно, нам зменшили на $900 і без пояснень, в нас нічого не змінилося ні дохід , ні витрати. Як бути і що робити і чи це легально? Вдячна буду за допомогу 🙏
-
Дуже вдячна за відповідь))
-
А що не так? Я так і написала - що ні виписки з банку, ніяких свідоцтв про народження і тд нічого не потрібно. А ворк перміт треба взяти.
-
Дуже Вам дякую за відповідь 😊
-
Доброго дня, Якщо ми плануємо подаватися по чоловікові на PR, чи потрібно і мені( дружині) переводити через WES диплом чи додасть це додаткові бали? Дякую✨
-
Хто подавався онлайн на Child Benefits? Підкажіть який наступний крок має бути після того, як ми засабмітили документи?
-
У вас продовження ворк перміту в один і той самий коледж. Це зовсім інший процес ніж отримання нового. Мої знайомі також мали стаді перміт на 2 роки через термін дії паспорту, то також подавали весною на продовження і отримали новий до місяця часу.
-
30 марта и дозапрос пришел 19 июня
-
Немає варіантів - лише очікування. Ми також чекаємо з березня вже 5 місяців.