PR CUAET
-
Не разу если не слышала что бы за пару недель) Даже в самом начале (в конце 2022) пару Месяцев занимало все) С каждым годом все дольше процесс) улыбнули ваши сообщения-за пару дней ) это точно не про Канаду) тут отвечать на эмейл принято через 2-3 дня ,а не то,чтобы рассматривать кексы на эмиграцию😂😂😂
-
Будь ласка, хто вже отримав схвалення по цій програмі-напишіть список того, що ви подавали 🙏🏻 Щиро дякую!
-
Ні, на основного тільки
-
Дуже дякую!
-
В електриків без ліцензії по провінційних номінаціях шансів не було. Але Апрентіси непогано зараз ідуть по ЕЕ (Trade Draws)
-
Бо такі «юристи». At the end of the day відповідальність за вашу аплікацію тільки на вас🤷♀️ Travel history завжди потрібна на федеральний етап, це частина security check процедури
-
Якщо я подаю чоловіка по family reunification, мені треба створити для нього акаунт в IRCC, чи подавати через свій?
-
якщо ви не маєте доступу до своє аплікації то важко вам тут пояснювати
-
В закріплених я такої підказки не знайшла ((
-
travel history заповнюється онлайн форма безпосередньо в аплікації
-
Я тому і питаю, що не маю. А в запросі від юристів , наприклад, нема ні слова про тревел хісторі ((
-
А на якому форумі ще читаєте інформацію?
-
Якщо буде відмова по work permit можна знову подаватись?
-
Полагаю что тут www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/h-c-humanitarian-ground-with-or-without-failed-refugee-claim.550176/page-2016 Там много трешовых историй )
-
Він подається через мене , в мене є піар і він мій чоловік (одружилися місяць назад) Тобто я повинна створити йому його акаунт і він подається просто з формою, в якій вказує що одружений на мені?
-
Поки чекаєш на PR якщо податись на продовження work permit і буде відмова. Можна ще раз подаватись?
-
Якщо чоловік в Канаді і канадський родич його - то основний аплікант чоловік і він особисто має створювати профіль. Ви хіба як representative можете заповнити аплікацію за нього. Але тоді додавайте форми відповідні
-
Дякую!
-
Він особисто створює свій акаунт і заповнює аплікацію. Від вас як від ПР потрібен лише один підпис на формі 0191 в присутності нотаріуса або commissioner of oath. Все решта заповнюється, подається аплікантом - вашим чоловіком.
-
Доброго вечора . Хтось може порадити хорошого спеціаліста з гуманітарно Ї програми ?
12 Jan 2024, 17:45
231779/429559
4 minutes ago