PR CUAET
-
Вибачте, та я погано розумію( Можете будь ласка трішки пояснити? Це означає що якщо що, то цей військово-обліковий документ буде в Дії, але так чи інакше він не буде потрібний і ніхто не буде відмовляти в консульських послугах ?
-
Є відео на ютубі з поясненнями
-
Квебек хоче лише еволюцію дипломів і все,потім мене школа відправить довчитися
-
Штамп є, але щоб податись на новий паспорт потрібен ворк перміт, а заявка щодо перміту досі на розгляді
-
Натисніть download application
-
Ось частина щодо надання консульских послуг
-
Вам удачи Я иду как жена канадца Но эти документы нужны обязательно так как я жила в Германии 7 месяцев
-
Поки що ніякої конкретики немає. Але є вже офіційний висновок на офіційній сторінці цього законопроекту
-
Старий можна продовжити відвідавши консульство особисто, паралельно можна робити другий новий паспорт
-
Чи є якась дата коли це стане відомо? Бо прямо вже паспорт прострочений, а найближча дата ніби на кінець лютого щоб зробити новий
-
Очень благодарна А вы когда будете делать?
-
Ще нічого не відомо бо зміни ще не прийнято, тут всім цікаво в якому вигляді вони будуть прийняті і як це все потім працюватиме
-
Вам треба course to course, але дізнавайтеся що хочуть в провінції. І Альберті їм треба з університету документ
-
Но могу ошибаться
-
Скажите пожалуйста, кто знает! Если в этом документе написано 2025/05/14- то мне WP дадут только до этого числа??? А не на 3 года???
-
Да, и там еще список документов, копии, нужно приложить
-
Мне предстоит та же процедура))) но я пока еще не сдал языковый тест и не попал в пул на номинацию 😅
-
Ее можна отправить просто письмом тоже?
-
Які етапи завірення перекладеного атестату у WES?
-
Скажите пожалуйста, кто знает! Если в этом документе написано 2025/05/14- то мне WP дадут только до этого числа??? А не на 3 года???
12 Jan 2024, 17:45
2318/474652
4 days ago