PR CUAET
-
1. Це не нові іммігранти. Це іноземці в Канаді. Скоріш ініціатива вписується в план переведення TRP в PRP для зменшення відсотка перших 2. Канада це не лише Альберта.
-
-
Дякую
-
В Нунавуте нет территориальной иммиграционной программы. Местные украинцы подали документы по федеральным программам. Nunavut doesn’t participate in the Provincial Nominee Program While there is currently no immigration pathway specifically for Nunavut, anyone who has obtained permanent residency through a federal program is welcome to enter the territory and entitled to free services in the settlement process.
-
Стосовно цієї нової програми (оскільки там десь промайнула сфера Education), чи є сенс евалювати предметно (як для роботи) диплом педуніверситету? Бо я робила собі лише евалюацію диплома з економіки для іміграції, а зараз ось такі думки лізуть у голову 🧐, у зв'язку з новим федеральним стрімом
-
Можна, я двічі перефотографовувалась 🫣 Але тому мужчині я посміхалась з самого початку і все було ок. А от у інших пані з ним були проблеми навіть в той день, як я подавалась. В чаті теж вже неодноразово писали, що він трошки дивний. Тому… все у ваших руках!