PR CUAET
-
Дуже важливе питання про Едмонтон 😂 Чи показують там фотку яку зробили і чи можна попросити перефоткати якщо виглядаєш як з дошки «їх розшукує поліція»??
-
1. Це не нові іммігранти. Це іноземці в Канаді. Скоріш ініціатива вписується в план переведення TRP в PRP для зменшення відсотка перших 2. Канада це не лише Альберта.
-
Нет, мы по факту все с вами иностранные сотрудники, а процесс иммиграции переход нас с вами с Пермитов на ПР и потом гражданство
-
Там йдеться про іноземних працівників, я так зрозуміла ті що ще закордоном , а не в Канаді. Ну типу і ті шо в Канаді теж зможуть податись, просто всі будуть рівні і ті що тут вже відпрацювали рік і ті що мою б закордоном рік досвіду по тір 4-5
-
Там не идет речь о новых иммигрантах из-за границы.
-
Дякую
-
В Нунавуте нет территориальной иммиграционной программы. Местные украинцы подали документы по федеральным программам. Nunavut doesn’t participate in the Provincial Nominee Program While there is currently no immigration pathway specifically for Nunavut, anyone who has obtained permanent residency through a federal program is welcome to enter the territory and entitled to free services in the settlement process.
-
В Торонто було не можна. Вона сама зробила перше фото, щось не сподобалось, сказала ще раз і все. Вже потім, коли підписуєш анкету там є маленьке фото. От воно і буде в паспорті
-
На паспорт всі виходять погано) але цілком можна попросити показати.
-
Так, обов'язково витяг з qr-кодом.
-
Стосовно цієї нової програми (оскільки там десь промайнула сфера Education), чи є сенс евалювати предметно (як для роботи) диплом педуніверситету? Бо я робила собі лише евалюацію диплома з економіки для іміграції, а зараз ось такі думки лізуть у голову 🧐, у зв'язку з новим федеральним стрімом
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, чоловікам для продовження паспорту треба мати резерв +?
-
Не дають тим хто у розшуку? Чоловіку треба продовжувати у грудні, краще прям перед цим зробити витяг, чи можна і зараз?
-
Можна, я двічі перефотографовувалась 🫣 Але тому мужчині я посміхалась з самого початку і все було ок. А от у інших пані з ним були проблеми навіть в той день, як я подавалась. В чаті теж вже неодноразово писали, що він трошки дивний. Тому… все у ваших руках!
-
Витяг має бути свіжим. Не більше трьох днів.
-
Він став на облік перед виїздом, йому дали відстрочку по стану здоровʼя, так і виїхали.
-
Ви не сформуєте витяг якщо не на обліку.
-
Спочатку перміт. Потім, якщо треба, на основі перміту, робите візу
-
дякую дуже!
-
У мене була віза як і перміт. Перміт продовжили, з візою я нічого не робила.
12 Jan 2024, 17:45
231926/433028
2 minutes ago