PR CUAET
-
Так, обов'язково витяг з qr-кодом.
-
Стосовно цієї нової програми (оскільки там десь промайнула сфера Education), чи є сенс евалювати предметно (як для роботи) диплом педуніверситету? Бо я робила собі лише евалюацію диплома з економіки для іміграції, а зараз ось такі думки лізуть у голову 🧐, у зв'язку з новим федеральним стрімом
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, чоловікам для продовження паспорту треба мати резерв +?
-
Не дають тим хто у розшуку? Чоловіку треба продовжувати у грудні, краще прям перед цим зробити витяг, чи можна і зараз?
-
Можна, я двічі перефотографовувалась 🫣 Але тому мужчині я посміхалась з самого початку і все було ок. А от у інших пані з ним були проблеми навіть в той день, як я подавалась. В чаті теж вже неодноразово писали, що він трошки дивний. Тому… все у ваших руках!
-
Витяг має бути свіжим. Не більше трьох днів.
-
Він став на облік перед виїздом, йому дали відстрочку по стану здоровʼя, так і виїхали.
-
Ви не сформуєте витяг якщо не на обліку.
-
Спочатку перміт. Потім, якщо треба, на основі перміту, робите візу
-
дякую дуже!
-
У мене була віза як і перміт. Перміт продовжили, з візою я нічого не робила.
-
Навпаки
-
Резерв лише показує, що є в Оберезі.
-
добрий вечірю якщо і візи і ВП закінчуються того ж самого числа у 2025, то треба спочатку подовжити візу, а потім на ВП подавати, правильно? бо як я розумію ВП дають якщо дійсна віза. Чи можна подаватися одночасно?
-
О а я думала тільки для мене то було питання намбер ван😆 дякую що запитали, тепер буду знати
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо family member not going accompany , чи потрібно заповнювати travel history, work history for family member who not going to accompany. Дякую! 🙏🙏🙏
-
Дуже дякую за пораду 😅 буду посміхатись значить 🥹
-
Хочете вірте, а хочете ні я знаю людей котрі отримали пр по цій програмі за тиждень. Це було у березні 2023. У них дійсно сильний кейс і подавалися з адвокатом, і тоді українців розглядали позачергово. У них діти вже давно живуть у Канаді і вони тут не вперше і при церкві служили і ще багато позитивних аргументів. Це було ще до програми для родичів, та вони раді що пройшли тоді швидко і без нервів.
-
t.me/prcuaet/1783/235149
-
Тревел хистори заполняется на главного апликанта и депендентов 18+, т.е. только на тех кто есть в кейсе на пиар.
12 Jan 2024, 17:45
Post 231935 of 408121
2 minutes ago