PR CUAET
-
Отправил income tax return 2023 письменно почтой на указанный адрес CRA. Получил refund и с июля пошли benefits: HST/GST credit, carbon rebate, sales credit and Advanced Canada Workers Benefit(SCWB). Советую открыть(register)account on CRA official website: там все увидите.
-
Ні. Коли відкриють папери і приймуть.
-
Форму їм надсилати в OINP не потрібно. Але пізніше коли вже опрацьовують вашу заявку, офіцер в компанії може просити incorporation documents, financial statements (T100, T125, T4) and property documents. Особливо якщо це перша заявка роботодавця на OINP - то це 99% будуть просити
-
Я була єдиним працівником і власником бізнесу, то визначати по виду діяльності компанії, типу директор по вказаному напрямку? Народ як ви взагалі підтверджуєте досвід роботи в Україні, перекладена трудова книга?
-
Прошу РЕПОСТА. Добрый день! 23.07.2024 получил огнестрельное осколочное ранение правого плеча, под Бахмутом. Обращаюсь ко всем неравнодушным за помощью. Мне срочно нужно делать операцию, нужно достать осколок возле сердца, в госпитале не берутся за такую операцию, а в частной клинике такая операция стоит 150000грн плюс еще реабилитация. Таких средств у меня нет, а операцию нужно делать как можно скорее, поэтому я прошу Вас присоединиться пожалуйста к сбору, мне очень нужна Ваша помощь. Номер карты 5355177037990948 или 5355177095537839 Счет UA683253650000026209011900591 Semko Oleksandr PayPal [email protected] Не будьте безразличны. Мы сильны, пока мы вместе.
-
Переходите на сторінку НОК 2021 і по обовʼязкам шукаєте який НОК для вас підходить Для ФОП: reference letter + paystubs + taxes Трудова книжка вам нічим в Канаді не допоможе, навіть перекладена. Є вимоги і їм треба відповідати якщо хочете клеймити бали
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка я головний аплікант у формі 5669 питає чи працюю зараз написала що з серпня 2023 та що написати до якого думала що present та не дає таке написати. Що треба зробити? Шукала та не знайшла нічого що підпадає під це визначення . Щиро дякую
-
Подскажите пожалуйста - те кто уже получил PR card по почте - сколько времени заняло что б карточка пришла с момента eCoPR?
-
Цього тижня в Banque Nationale на 3 роки фіксована 5,11% Було б цікаво послухати й інших, хто володіє інформацією
-
-
4,74% на 5 років. Neo