PR CUAET
-
У мене компанія скоро переїде з Едмонтону в Ніску я буду тоді їм повідомляти і заодно за зарплату згадаю. Ще питання чи треба якось підтверджувати common law для провінційної програми чи їх це не цікавить і це справа федералів?
-
Кому цікаво про нововведення, також розставляє все по поличкам щодо AOS youtu.be/CtA-4dUzMlE?si=2yYjJ42oxO7QY91L
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста кто заказал справку из Германии, через сколько времени вы ее получили? Я месяц уже жду
-
Доброго дня! Приєднуйтесь до безкоштовного уроку української літератури в неділю о 12 год по Альберті. ( для дітей 6-10 років) Mariana Mykhailivna приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom. Тема: Урок літератури Ввійти в Zoom Конференцію us05web.zoom.us/j/85224790886?pwd=z2rQ4Th5APCgduq0H2EzTYbabbmBLN.1 Ідентификатор конференції: 852 2479 0886 Код доступу: Fb8PzL
-
Кто уже подавал аппликэйшен, были такие кто добавлял перевод документов, выполненный украинскими бюро переводов или все переводили в Канаде
-
Довідка з Чехії робиться довше
-
Я подався, з того що сказали це прийти коли статус буде відповідний та забрати паспорт без запису у робочі години
-
Соціальне житло ніяк не пов’язане з гуманітарною програмою. На соц житло можна чекати роками. Наші знайомі отримали тільки через 8 років. До цього стояли в черзі. Доходи у сім’ї низькі
-
Another one bites the dust...! Banned Husher💓.
-
Так , про код така вимога є, напишіть, якщо не забудете). Хай щастить!
-
Що цікаво про код сказали тільки на дату подачі щоб був свіжий (3 дні до подачі) щоб забирати не казали, але можу відписатись коли буду отримувати як пройде
-
Дякую, хай все у вас так і буде!
-
Мужу и дочке пришли через месяц, я уже жду 3-й месяц
-
Вибачте, ви кажете вимога для подачі чи щоб забирати щоб резерв був «свіжий»?
-
21.06 eCopr, 19.07. прийшли карти. Поділіться, що пише трекер в кабінеті. Там вказують, коли карти відправлені
-
Дякую 🤗
-
Привіт,хто переганяв авто з Канади до Польщі чи іншої країни Європи,чи можете дати якісь контакти,через кого це робили,дякую)
-
Я читала в інтернеті, тому це не точно. Бо ще ніхто не отримував по нових правилах.
-
Дуже дякую 🙏
-
можете. це неважливо
12 Jan 2024, 17:45
232067/466562
3 minutes ago