PR CUAET
-
можете. це неважливо
-
Привіт Питав тут раніше чи потрібно ставити галочку self-employed якщо працював по ФОП в Україні (ІТ) Знаю що можна не ставити якщо компанія надасть лист де буде вказано що я працював у них, години, зп і тд. Які додаткові документи окрім самого листа можуть ще спитати в такому випадку? Бо я маю мій договір з компанією але в ньому написано що я ФОП, тому не знаю чи варто згадувати договір в референс листі щоб потім не було більше проблем. Чи якщо референс лист містить всю необхідну інформацію то тільки його достатньо?
-
23 травня подався чоловік, 23 липня статус змінився на виготовлено але не доставлено Ми замовили DHL доставу в той же день І паспорт приїхав 7 серпня в посольство
-
чекаю з 03 червня, дзвінки не допомагають, я так розумію раніше вересня очікувати не варто
-
Я чекав 6 м
-
Треба писати правду. Вище в гілці неодноразово обговорювали подібне
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР за провінційною програмою Skill work і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі. Дякую заздалегідь.
-
Якщо ви НЕ можете довести 10 умовних років, але можете довести 2 з 10, то вам треба клеймити бали за 2 роки, а не 10. Бо офіцер має бачити документи, що підтверджують 1.позицію 2.компанію 3.обовʼязки 4.весь період працевлаштування 5.години 6.проплату і бенефіти.7.контактні дані тих хто може це все підтвердити Вам вже надавали відповідь : 1. Робота на пейролі: reference letter від HR / прямого супервайзера + paystubs + можна додати контракти & офери 2. ФОП: reference letter від клієнтів з ким співпрацювали + виписки з банків/ paystubs + податкові декларації/ квитанції сплати податків Просто «лист» недостатньо. Як в першому так і другому випадку
-
Треба довести що ви отримали проплати за n-ну кількість годин & років, що ви сплачували податки
-
Я літала, крім паспорта і візітор ніхто нічого не питав
-
Який документ може бути підтвердженням сплачених податків? - виписка з рухом коштів по ФОП рахунку, чи це якась спеціальна довідка/форма повинна бути?